Search
Close this search box.

La teva nova
impressora
al millor preu

Som distribuïdors oficials de Konica Minolta.
Tracte proper i personalitzat.

Renting impressores multifunció Konica Minolta les Franqueses del Vallès

A Maieroffice t’acostem les solucions d’impressió de Konica Minolta. Disposem d’equips per a cobrir tot tipus de necessitats, tant per a petites empreses com per a grans corporacions.

Distribuïdor oficial Konica Minolta

Amb més de 30 anys d’experiència i centenars de clients satisfets, som distribuïdors oficials de Konica Minolta a les Franqueses del Vallès. Estem autoritzats oficialment per la marca per vendre impressores i fotocopiadores, i oferir serveis postvenda com la reparació, el manteniment i el subministrament de consumibles.

Tot això li garanteix un servei de qualitat seguint les directrius exigides per la marca.

Tracte proper

Som els de casa. La nostra seu està ubicada a Sant Martí de Centelles i oferim un servei proper a les empreses d’Osona, el Ripollès, el Vallès Oriental, el Maresme i el Moianès.

Tenim desenes de clients a les Franqueses del Vallès des de fa anys.  Els nostres comercials i tècnics coneixen cada pam del territori i estaran sempre disponibles per donar resposta a les seves necessitats d’impressió amb un tracte personalitzat i proper.

Ofertes multifunció Konica

Àmplia gamma de fotocopiadores i impressores Konica Minolta fins a 75 ppm.

Nova línia i-Series
Perfecta per a oficines petites.
Nova línia i-Sèries
Nova línia i-Sèries
Nova línia i-Sèries
Nova línia i-Sèries
Nova línia i-Sèries
Nova línia i-Sèries

Rènting i lloguer d’impressores i fotocopiadores

renting impresoras fotocopiadoras

Gràcies a el servei de rènting podrà pagar la seva nova impressora en còmodes mensualitats fins a 5 anys. Després es podrà quedar amb l’equip o renovar-lo per un de nou.

El servei de rènting inclou el transport, la instal·lació i la posada en marxa de l’equip.

Vols més informació?

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

Manteniment amb preu per còpia

Per oferir-vos el nostre servei de manteniment, a Maieroffice treballem amb modalitat de “preu per còpia”.

Es tracta d’una tarifa que es cobra per cada còpia que s’imprimeix en una impressora multifunció. Gràcies a aquest sistema es paga per l’ús real de la màquina.

Truca'ns ara!

Demana pressupost sense compromís.