Mobles d'oficina Sedus

Els mobles d’oficina de la marca alemanya Sedus es caracteritzen pel seu disseny i durabilitat. L’empresa destaca sobretot en el disseny i fabricació de cadires, cobrint una àmplia gamma que va des de les cadires de direcció fins a les de despatx i per a col·lectivitats.

On spot cosy
Per a espais de treball moderns
Turn around
Pensat per treballar en equip
se:mood
Una línia arrodonida que marca la diferència
On spot
Disseny únic i exclusiu
se:motion
Cadira senzilla amb bon disseny
Personalitat única
Secretair
Taula de treball individual
on spot
Disseny únic i exclusiu
Destacat
Se fit
Un tamboret amb un disseny innovador i atrevit
Cubicle d’oficina Se:cube
Disponible en 3 mides diferents
Mostrador de recepció Sedus
Mostrador de benvinguda
Mastermind fold
Taula de reunions plegable
se:spot
Cadira de disseny per a cafeteries i menjadors

Característiques de les cadires de Sedus

Fundada el 1871, Sedus Stoll AG és l’empresa alemanya líder en la fabricació de cadires per a oficines. Les cadires i mobles de Sedus destaquen per la seva innovació, tècnica i estètica. Una combinació guanyadora que combina amb mobiliari d’altres marques i que ens ajuda a crear projectes i espais únics i confortables.

Sempre al dia

Els dissenys de Sedus donen resposta a les últimes tendències i transformacions en el món de l’oficina. La flexibilitat i l’estètica són la seva resposta a les noves formes de treball i estructures organitzatives de les empreses.

Distribuïdors de Sedus a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors de mobles d’oficina Sedus. Tenim més de 30 anys d’experiència en la conceptualització i disseny d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris. Realitzem la instal·lació i el posterior manteniment.

Instal·lem el mobiliari i oferim un servei de manteniment per garantir-ne l’òptima funcionalitat. Si està buscant una empresa de confiança per a la seva oficina, contacti amb nosaltres i li assessorarem amb gust.