Search
Close this search box.

Mobles d'oficina Sedus

Els mobles d’oficina de la marca alemanya Sedus es caracteritzen pel seu disseny i durabilitat. L’empresa destaca sobretot en el disseny i fabricació de cadires, cobrint una àmplia gamma que va des de les cadires de direcció fins a les de despatx i per a col·lectivitats.

On spot cosy
Per a espais de treball moderns
Turn around
Pensat per treballar en equip
se:mood
Una línia arrodonida que marca la diferència
On spot
Disseny únic i exclusiu
se:motion
Cadira senzilla amb bon disseny
Selecció direcció
Open up Modern Classic
Cadira de direcció única, elegant i moderna
Personalitat única
Secretair
Taula de treball individual
on spot
Disseny únic i exclusiu
Destacat
Se fit
Un tamboret amb un disseny innovador i atrevit
Cubicle d’oficina Se:cube
Disponible en 3 mides diferents
Mostrador de recepció Sedus
Mostrador de benvinguda
Mastermind fold
Taula de reunions plegable

Característiques de les cadires de Sedus

Fundada el 1871, Sedus Stoll AG és l’empresa alemanya líder en la fabricació de cadires per a oficines. Les cadires i mobles de Sedus destaquen per la seva innovació, tècnica i estètica. Una combinació guanyadora que combina amb mobiliari d’altres marques i que ens ajuda a crear projectes i espais únics i confortables.

Sempre al dia

Els dissenys de Sedus donen resposta a les últimes tendències i transformacions en el món de l’oficina. La flexibilitat i l’estètica són la seva resposta a les noves formes de treball i estructures organitzatives de les empreses.

Distribuïdors de Sedus a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors de mobles d’oficina Sedus. Tenim més de 30 anys d’experiència en la conceptualització i disseny d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris. Realitzem la instal·lació i el posterior manteniment.

Instal·lem el mobiliari i oferim un servei de manteniment per garantir-ne l’òptima funcionalitat. Si està buscant una empresa de confiança per a la seva oficina, contacti amb nosaltres i li assessorarem amb gust.