Taules de reunió

Taules de reunió

La col·laboració i comunicació dins l’oficina és clau. I les taules destinades a reunions són imprescindibles en qualsevol espai de treball. Disposem de solucions de tota mena: disseny d’alta gama, integració de noves tecnologies i eines de presentació o videoconferència, i fins i tot taules de reunions plegables.

Destacada
Taula de reunions estil escandinau
Destacada
Solució flexible per tots els tamanys
Confort, disseny i tecnologia
Reunions amb elegància
Disseny simple i funcional
Taula de reunions tecnològica
Taula de reunions plegable
Taula de reunions amb connectivitat “plug’n play”

Taules per a reunions: varietat i funcionalitat

Les taules per a reunions són un element imprescindible per a qualsevol oficina. Les reunions són una part fundamental en l’àmbit professional. És per això que les taules per a reunions han de ser una elecció conscient i acurada per a les oficines.

Per això et plantegem uns criteris per seleccionar la taula més adequada per a la teva empresa.

Un bon disseny

Qualsevol taula per a reunions ha de ser un element funcional i atractiu. És important tenir en compte els materials, els colors i les formes en la seva fabricació. Un bon disseny no només aportarà estètica a l’oficina, sinó que també contribuirà a la creació d’una atmosfera de treball positiva i motivadora.

Qualitats acústiques

La selecció de les taules per a reunions també ha de tenir en compte els seus mètodes d’aïllament acústic. És important que les converses entre els assistents a la reunió siguin privades i no s’escampin entre altres oficines. Més enllà de la taula, un bon aïllament acústic a la sala facilitarà la comunicació i la concentració durant les reunions.

Un bon confort

Una altra característica important que ha de tenir una taula per a reunions és el confort. Les taules han de tenir una superfície suficientment amplia per a facilitar la comoditat dels seus usuaris.

A més, els seus materials han de ser resistents i de qualitat per a que siguin duradores i sostinguin els objectes que s’utilitzen durant les reunions.

La selecció de Maieroffice

Des de Maieroffice oferim totes aquestes característiques i més en les nostres taules per a reunions seleccionades de les millors marques.

Portem més de 30 anys treballant en projectes d’interiorisme per a oficines i oferim un tracte proper i personalitzat.

Si estàs interessat en els nostres productes, t’animem a contactar amb nosaltres per sol·licitar-nos informació o pressupost.

Taula de reunions per a junta instal·lada per Maieroffice

Taula de reunions per a junta instal·lada per Maieroffice