Mobles d'oficina Actiu

Actiu és un dels fabricants més prestigiosos de mobles d’oficina. Amb un ampli catàleg, estan especialitzats en disseny de mobiliari  enfocat en el benestar de les persones, buscant sempre la innovació i tenint en compte la sostenibilitat en els processos de fabricació.

Nou!
Cabina Qyos 100 individual
Capacitat per a 1 persona
Nou!
Cabina Qyos 200 2 pax
Capacitat per a 2 persones
Nou!
Cabina Qyos 400 4 pax
Per a reunions fins a 4 persones
Nou!
A+S WORK
La primera cadira All-in-One
Novetat
Bee
Aspecte modern i elegant
Novetat
Bee
Cadira inspirada en la silueta de les abelles
Butaca Noom
Soft seating per a recepció
Bend
Dissenys modulars i còmodes
Longo
Solució eficient d’emmagatzematge
Plek
Taula plegable
Urban Block amb pala
Versió amb pala
Destacada
Noom 30
Elegant i confortable

Característiques dels mobles d’Actiu

Actiu disposa de tota mena de mobles per a oficina: cadires d’oficina, cadires de confident, taules, cadires d’espera, butaques, bucks, armaris, divisòries, taulells, llibreries i butaques. Amb un disseny modern i atractiu, els seus mobles s’adapten a qualsevol espai i són garantia de qualitat i durabilitat.

Es caracteritzen per la combinació de disseny, innovació i sostenibilitat. Mobles de qualitat i duradors que permeten crear projectes únics i amb personalitat.

Distribuïdors d’Actiu a Barcelona

A Maieroffice som especialistes en la distribució i instal·lació de mobiliari d’oficina, entre d’altres de la marca Actiu. Tenim més de 30 anys d’experiència en el disseny i la instal·lació d’espais de treball, i oferim els nostres serveis a empreses de Barcelona i Girona.

El nostre objectiu és aconseguir la satisfacció del client, per això ens encarreguem de dissenyar l’espai d’oficina en funció de les seves necessitats i subministrar-li tot el mobiliari necessari, des d’estanteries i taules fins a cadires i sofàs. També realitzem la instal·lació dels mobles i oferim un servei de manteniment per garantir la durabilitat dels nostres productes.

Si està buscant una empresa especialitzada en la distribució de mobiliari d’oficina, no dubti en contactar amb nosaltres.