Mobles d'oficina Actiu

Actiu és un dels fabricants més prestigiosos de mobles d’oficina. Amb un ampli catàleg, estan especialitzats en disseny de mobiliari  enfocat en el benestar de les persones, buscant sempre la innovació i tenint en compte la sostenibilitat en els processos de fabricació.

Soft seating per a recepció
Dissenys modulars i còmodes
Solució eficient d’emmagatzematge
Taula plegable
Versió amb pala
Destacada
Elegant i confortable
Soft seating per a recepció
Disseny amb línies suaus
Completa col·lecció per configurar espais col·laboratius
Silló d’oficina amb disseny envolvent
Taquilles per a ús intensiu
Taula àgil i robusta

Característiques dels mobles d’Actiu

Actiu disposa de tota mena de mobles per a oficina: cadires d’oficina, cadires de confident, taules, cadires d’espera, butaques, bucks, armaris, divisòries, taulells, llibreries i butaques. Amb un disseny modern i atractiu, els seus mobles s’adapten a qualsevol espai i són garantia de qualitat i durabilitat.

Es caracteritzen per la combinació de disseny, innovació i sostenibilitat. Mobles de qualitat i duradors que permeten crear projectes únics i amb personalitat.

Distribuïdors d’Actiu a Barcelona

A Maieroffice som especialistes en la distribució i instal·lació de mobiliari d’oficina, entre d’altres de la marca Actiu. Tenim més de 30 anys d’experiència en el disseny i la instal·lació d’espais de treball, i oferim els nostres serveis a empreses de Barcelona i Girona.

El nostre objectiu és aconseguir la satisfacció del client, per això ens encarreguem de dissenyar l’espai d’oficina en funció de les seves necessitats i subministrar-li tot el mobiliari necessari, des d’estanteries i taules fins a cadires i sofàs. També realitzem la instal·lació dels mobles i oferim un servei de manteniment per garantir la durabilitat dels nostres productes.

Si està buscant una empresa especialitzada en la distribució de mobiliari d’oficina, no dubti en contactar amb nosaltres.