Search
Close this search box.

Serveis

Manteniment d'impressores

Maieroffice és una empresa especialitzada en la reparació i el manteniment d’impressores i multifuncionals. El nostre equip tècnic està format per tècnics certificats i homologats per Konica Minolta amb més de 20 anys d’experiència en el sector. 

El seu tracte amb els clients és proper i de confiança, oferint un servei eficient i de qualitat per garantir el rendiment òptim dels equips.

coches sat maieroffice e1667992025166

Preu per còpia

Per oferir-vos el nostre servei de manteniment, a Maieroffice treballem amb la modalitat de la modalitat “preu per còpia”.

Es tracta d’una tarifa que es cobra per cada còpia que s’imprimeix en una impressora multifunció. Gràcies a aquest sistema es paga per l’ús real de la màquina.

Què inclou el servei de manteniment amb preu per còpia?

renting impresoras fotocopiadoras

Vols més informació?

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.