Search
Close this search box.

Cadires de confident i per a reunions

Aquesta és la nostra selecció particular de cadires de confident, cadires per a reunions, sales d’espera i cadires per a col·lectivitats. Comoditat, materials de qualitat, varietat de colors i acabats, i solucions apilables que ens permeten donar resposta a tota mena de projectes. Ja sigui per subministrar cadires de confident per a un despatx, una sala d’espera o una sala de reunions.

Novetat
Bee
Cadira inspirada en la silueta de les abelles
Destacada
Noom 50
Disseny elegant
Destacada
Noom 30
Elegant i confortable
Destacada
Urban Plus
Cadira versàtil de línies naturals
Destacada
Taia
Confort i funcionalitat
Destacada
Wing
100% reciclable i apilable
Ema
Cadira lleugera i resistent
Destacada
VARYA
Col·lecció amb àmplia gamma
Whass
Cadira informal i refinada
Urban Block
Disseny robust i senzill
Lottus Wood
Cadira de fusta natural
On spot
Disseny únic i exclusiu
se:mood
Una línia arrodonida que marca la diferència
QiVi
Cadira per a reunions amb la comoditat d’una operativa
se:motion
Cadira giratòria amb agilitat i llibertat de moviment
se:joy
Cadira de confident giratòria
SILQ
S’adapta als moviments naturals del cos humà

Funcions de les cadires de confident

Les cadires de confident són totes aquelles que s’utilitzen a l’oficina per complementar les cadires de treball. Per exemple:

  • Cadires per a convidats en el despatx o zones d’espai comú
  • Cadires per a sales d’espera
  • Cadires per a reunions
  • Cadires per a aules o sales de formació

A la nostra àmplia selecció de cadires de confident trobareu una gran varietat de models que s’adapten a tots els entorns. Des de cadires amb línies modernes i clàssiques fins a cadires de disseny amb un estil més contemporani. Models que es caracteritzen per la comoditat, la versatilitat i la funcionalitat.

Materials i acabats de qualitat

Les nostres cadires per a confident estan fabricades amb materials d’alta qualitat i acabats resistents per garantir-ne la durabilitat. Des de la fusta massissa i el metall fins als teixits d´alta resistència, les nostres cadires estan disponibles en una varietat de colors i acabats per combinar amb qualsevol espai.

La col·lecció de cadires per a confidents de Noom 50 es caracteritza pel seu disseny elegant amb una base de metall cromat. El model Noom 30 ofereix un seient elegant i còmode amb una estructura d’alumini anoditzat. La cadira Urban Plus presenta una estructura metàl·lica versàtil amb línies naturals. El disseny de la cadira Taia es caracteritza per oferir comoditat i funcionalitat. La col·lecció VARYA ofereix una àmplia gamma de teixits i colors per combinar amb qualsevol ambient. I finalment, la cadira Wing es destaca per ser 100% reciclable i apilable.

Una selecció àmplia per a tots els gustos

A més dels models ja esmentats, la nostra selecció de cadires per a confidents inclou altres models de disseny com la cadira Ema, una cadira lleugera i resistent, la cadira Whass, una cadira informal i refinada, la cadira Urban Block amb un disseny robust i senzill, la cadira Lottus Wood amb una estructura de fusta natural, la cadira On spot amb un disseny únic i exclusiu, la cadira es:mood amb una línia arrodonida que marca la diferència, la cadira QiVi amb una comoditat duna operativa i la cadira es: motion amb la seva agilitat i llibertat de moviment.

Finalment, la cadira s:joy és una cadira de confident giratòria amb un disseny modern, i la cadira SILQ s’adapta als moviments naturals del cos humà per oferir la màxima comoditat.

Quina cadira és adequada per a tu?

A la nostra selecció de cadires de confident trobareu una gran varietat de models per satisfer totes les vostres necessitats. Des de cadires clàssiques fins a modernes, tenim la cadira perfecta per al vostre espai. El nostre equip està llest per ajudar a trobar la cadira adequada per al despatx, sala de reunions o sala d’espera. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us assessorarem per trobar la cadira que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Cadira de confident Bee d'Actiu en un despatx de direcció

Cadira de confident Bee d'Actiu en un despatx de direcció