Search
Close this search box.

Productes acústics Caimi

De fabricació italiana, els productes de Caimi aporten solucions acústiques per a oficines i empreses, combinant funcionalitat i disseny.

Totem Botanica
Disseny inspirat en la naturalesa
Cortines acústiques
Amb tecnologia Snowsound Fiber
Clasp Divider
Cortines acústiques
Pli Oversize
Mampara divisòria fonoabsorbent
In
Integrables en falsos sostres
Baffle
Panells amb ancoratge al sostre o penjats
Oversize
Panells de gran tamany
Baffle Direct
Amb ancoratge directe al sostre
Totem Snowgems
Un disseny únic
T-System
Panell fonoabsorbent + il·luminació
Flat
Per fixar a la paret o sostre
Cabina telefònica per oficina Cocker
Solució ràpida i eficaç

Característiques dels productes de Caimi

Les solucions acústiques de Caimi, basades en panells fonoabsorbents, són la solució ideal per mitigar la reverberació en oficines i espais amplis. Amb dissenys atractius i una àmplia varietat de colors i mides, es caracteritzen per tenir una instal·lació senzilla i ràpida. És una solució efectiva que hem aplicat amb èxit en empreses, escoles i restaurants.

Distribuïdors de Caimi a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors autoritzats de la marca Caimi a les províncies de Barcelona i Girona. Oferim als nostres clients, els productes més innovadors i de màxima qualitat per a l’aïllament acústic i la insonorització. Realitzem projectes integrals i subministrem mobles a mida.

Amb més de 30 anys d’experiència en el disseny i l’amoblament d’espais de treball, oferim als nostres clients un servei complet: des de l’assessorament inicial fins a la instal·lació i el manteniment posterior.

Si està buscant una solució eficaç per millorar l’aïllament acústic de la seva oficina o negoci, contacti amb nosaltres.

L’assessorarem i trobarem la solució més adequada per a les seves necessitats.