Search
Close this search box.

Mobles d'oficina Enea Design

Enea Design és una empresa basca que dissenya i fabrica mobiliari contemporani d’alta gamma per a tota mena d’espais. Alguns dels seus dissenys són ideals per a aules, cafeteries o restaurants.

Lottus Bench
Bancades amb estructura d’acer
Destacat
Ema
Tamboret alt d’oficina amb respatller
Noa
Cadira elegant per a cafeteria-menjador
Ema
Lleugera, resistent i apilable
Lottus tables
Disseny únic i distintiu
Ema
Cadira lleugera i resistent
Lottus Wood
Cadira de fusta natural
Street Chair
Ideal per a ús exterior

Característiques dels mobles d’Enea Design

Els mobles d’Enea són productes premium, pragmàtics, resistents i de màxima qualitat. Productes innovadors que utilitzen els coneixements tècnics i l’experiència dels seus creadors per proposar solucions creatives a problemes convencionals. El resultat és una estètica contemporània amb una marcada personalitat.

Són d’especial interès les taules i cadires orientades a restauració. Productes de qualitat que permeten ser utilitzats en projectes on la durabilitat i la resistència dels materials són importants. Enea disposa també d’una gamma de productes orientats a l’educació que aporten solucions innovadores també en aquest àmbit.

Distribuïdors d’Enea Design a Barcelona

Des de fa més de 30 anys, a Maieroffice som especialistes en la conceptualització, disseny i distribució d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem de tot, des del disseny de l’espai fins a la selecció i instal·lació dels mobles, en funció de les necessitats de cada empresa.

Com a distribuïdors oficials d’Enea Design, oferim als nostres clients una àmplia gamma de mobiliari d’oficina de disseny modern i funcional. Tots els nostres productes estan pensats per a proporcionar el màxim confort i ergonomia, així com una estètica atractiva.

Si està buscant mobiliari d’oficina de qualitat, a Maieroffice trobarà les solucions perfectes per a la seva empresa.