Search
Close this search box.

Mobles d'oficina JG Group

JG Open Systems és una empresa catalana, de la que en destaquen les seves solucions metàl·liques en emmagatzematge per a oficines.

Taquilles JG Group
Un locker per a tothom
Nodum
Sistema modular de prestatges i portes
PV PLUS
Armaris de persiana

Característiques dels armaris de JG Group

Amb els armaris metàl·lics de JG Group aconseguim crear zones d’arxiu àmplies amb portes batents o persiana per al màxim aprofitament de l’espai. Armaris de qualitat i duradors fabricats en fusta, melamina o metall.

Distribuïdors de JG Group a Barcelona

Maieroffice és una empresa dedicada a la distribució i instal·lació de mobiliari. Treballem, entre d’altres marques, amb els mobles de JG Group a les províncies de Barcelona i Girona. Amb més de 30 anys d’experiència en el disseny d’espais de treball i oficines, els nostres professionals es dediquen a crear i distribuir l’espai de la seva empresa d’acord amb les seves necessitats.

Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris per a la seva oficina, i ens encarreguem de la instal·lació i el manteniment dels mateixos.

El nostre objectiu és oferir-li una solució completa i personalitzada per a la seva oficina, de manera que els seus empleats puguin treballar amb comoditat i eficiència.