Sòls Interface

Els productes d’Interface permeten crear espais únics, ja siguin oficines, recepcions, aules, espais interiors d’ús públic… Gràcies a la seva àmplia col·lecció de sòls, paviments vinílics i moquetes, podem canviar el caràcter de qualsevol espai de forma eficaç i senzilla.

Novetat
Terres en cautxú
Sòls de goma d’alta qualitat
Moqueta modular
Moqueta amb múltiples configuracions
Paviment vinílic LVT
Paviment modular en llosetes

Interface: líders en paviments modulars

Des de la seva fundació el 1973, Interface és líder mundial en paviments modulars. Ofereixen una col·lecció integrada de moquetes modulars i paviments resilients que inclou luxury vinyl tile (LVT) i paviments de cautxú nora®.

Aquesta empresa va començar quan el seu fundador, Ray Anderson, va veure una moqueta modular a Europa i es va adonar de les futures possibilitats que tindria a les oficines modernes. Va introduir el concepte als Estats Units i va originar una revolució comercial de paviments que es va estendre per tot el món.

Innovació contínua

Interface és reconeguda per la seva innovació contínua i el seu compromís amb la sostenibilitat. El seu objectiu és aconseguir un impacte zero en el medi ambient fins al 2020, i estan en camí d’aconseguir-ho.

Els seus paviments són perfectes per a qualsevol entorn, des de les oficines fins als hospitals, i estan disponibles en una gran varietat de colors i dissenys.

Distribuïdors d’Interface a Barcelona

Interface és una marca de sòls, paviments vinílics i moquetes de primera qualitat. A Maieroffice som distribuïdors autoritzats d’Interface i oferim els seus productes a les províncies de Barcelona i Girona.

Tenim més de 30 anys d’experiència en el disseny i la implantació d’espais de treball i oficines, i podem oferir-vos un servei complet: des del disseny i la representació dels espais fins a la instal·lació dels productes Interface. També oferim manteniment posterior.