Search
Close this search box.

Disseny d'exteriors per a empreses

A Maieroffice, dissenyem espais exteriors per a oficines i empreses. Espais agradables, distesos i perfectes per desconnectar i socialitzar. Les nostres solucions s’adapten a qualsevol entorn i ofereixen la màxima comoditat i funcionalitat.

El nostre procés de treball

Anàlisi de l’espai i les necessitats
Estudiem l'espai del que disposes i les seves possibilitats.
1
Proposta de distribució
Plantegem una proposta de distribució única per al teu projecte, seleccionant elements i mobiliari de qualitat, durables i aptes per a l'exterior.
2
Visualització 3D
Et presentem, si és necessari, una primera proposta en 3D. Visualitzaràs com serà l'espai amb el màxim realisme possible.
3
Execució del projecte
Els nostres tècnics i industrials executaran el teu projecte amb la màxima qualitat.
4

Comptar amb un espai exterior a l’oficina és molt important ajuda a generar un bon ambient de treball.

El paper dels espais exteriors a l'empresa

Comptar amb un espai exterior a l’oficina és molt important. No només és un espai agradable, de distensió, sinó que també es pot convertir en un espai versàtil, integrat al nostre dia a dia laboral i influir, fins i tot, en la productivitat de l’empresa.

Per exemple, si disposem d’una terrassa a l’edifici, podem utilitzar-la per desconnectar una mica de la jornada laboral, fer un cafè, llegir la premsa o consultar les nostres xarxes socials tranquil·lament.

D’aquesta manera, els treballadors no es veuen obligats a desplaçar-se fora de l’edifici en els moments de descans. Amb això, d’una banda, s’eviten interrupcions innecessàriament llargues de la jornada laboral i, de l’altra, es fomenta la relació i els intercanvis d’idees entre els empleats. En el cas de les empreses ubicades en centres de negocis, aquestes sinergies es poden establir, fins i tot, entre professionals de diferents empreses, ampliant així la xarxa de contactes de cadascun.

IMG 8061
mesas tabula gallery 19 1280 1280
sillas colectividades wing gallery 1 1280 1280

Beneficis d'aprofitar els espais exteriors a oficines i empreses

No tothom pot gaudir d’un espai exterior a l’empresa. Si els tens, aprofita’l!

Tant si és una terrassa, un pati o un jardí, una zona exterior és una oportunitat única per crear un espai de distensió, per treballar de manera diferent o per fer-hi reunions.

Quan podem treballar a l’aire lliure, l’entorn, el sol i l’aire ens influeixen de manera positiva, facilitant la concentració i despertant la creativitat. 

Els espais exteriors a l’empresa també tenen la funció d’esdevenir espais de distensió, on prendre un respir o dialogar informalment amb els companys.

Alguns dels nostres projectes

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

Dissenyem oficines i projectes d’interiorisme a Barcelona, Vic, Granollers, Mollet del Vallès, Mataró, Manresa i tot Catalunya.