Search
Close this search box.

Cortines Bandalux

Bandalux desenvolupa i confecciona cortines per a empreses des de 1986. És un producte d’alta qualitat que dóna resposta a les necessitats dels nostres clients en la projecció d’espais per a oficines.

Cortines enrotllables interiors
Múltiples dissenys i colors
Cortines verticals
Gestió de la llum 180º
Cortines enrotllables exteriors
Resistència i durabilitat

Característiques de les cortines Bandalux

La marca disposa d’una àmplia gamma de cortines amb accionament manual o motoritzat. Tots els seus productes són fabricats seguint un estricte procés de control de qualitat. Bandalux disposa de teixits ignífugs i antibacterians que, a més, garanteixen protecció solar i confort visual.

Distribuïdors de Bandalux a Barcelona

Maieroffice és una empresa amb més de trenta anys d’experiència en el disseny i la distribució d’espais de treball i oficines. Som distribuïdors autoritzats de Bandalux, la marca líder en cortines per a oficines, empreses i el sector contract.

Oferim projectes integrals d’espai i mobiliari a mida per a les seves necessitats, subministrant tot el necessari per a la instal·lació i el manteniment. Tenim una àmplia gamma de productes de Bandalux per a oficines i empreses, adaptats a les seves necessitats específiques.

La nostra missió és oferir el millor servei i assessorament per a la selecció dels productes Bandalux més adequats per a la seva oficina o empresa. Contacti amb nosaltres per a més informació i assessorament personalitzat.