Search
Close this search box.

Impressores per a oficines

Disposem d’un ampli catàleg d’impressores i equips multifunció adequats a tot tipus d’oficines i empreses. Ens encarreguem de tot: el transport, la instal·lació, la configuració, la demostració, la posada en marxa, el manteniment integral i el subministrament de consumibles. Preocupa’t només del teu negoci… no de les impressores.

Impressores multifunció

Simplifica la teva feina amb impressores multifunció i solucions d’alt rendiment per cobrir totes les teves necessitats d’impressió i digitalització de documents. Equips per a oficines, educació i qualsevol àmbit. I tot amb una quota còmoda i assumible.

Els nostres equips combinen totes les solucions d’impressió i escàner amb funcionalitats avançades com connectivitat Wi-fi, accés restringit d’usuaris i mesures de seguretat informàtica, com escaneig antivirus amb Bit Defender. Aquesta unió de funcions en un mateix equip optimitza els processos de treball i augmenta la seva rendibilitat.

En la majoria d’oficines una bona solució per a la impressió és una multifunció a color. Permet imprimir tant en color com en blanc i negre, i resol les necessitats d’escaneig.

En casos en què només es necessita imprimir en blanc i negre, aquests equips ofereixen bona qualitat, velocitat i rendibilitat.

Impressores

Per a petites oficines o despatxos en què no cal la funció d’escaneig, disposem d’impressores simples de sobretaula amb rendiments de velocitat i qualitat d’impressió semblants a les màquines multifunció.

Impressores de producció

Pensades per a impremtes, serveis de reprografia i grans tirades, les impressores de producció ofereixen solucions professionals i de qualitat.

Rènting

Si la teva empresa necessita impressores amb un cost assumible, Maieroffice t’ofereix la solució perfecta: el rènting o lloguer d’impressores. Amb aquesta opció, podràs tenir els darrers models del mercat amb la millor tecnologia, i sense necessitat de comprar-los. 

Avantatges del rènting amb Maieroffice

Aquests són els nostres avantatges en el rènting d’impressores multifunció:

Última tecnologia

Aconsegueix impressores d’alta qualitat i amb l’última tecnologia del mercat sense haver de comprar-les.

Estalvi de costos

Divideix la inversió en quotes dosificant-ne el cost i eliminant la inversió inicial. Permet mantenir liquiditat a lempresa.

Més fàcil

Consumibles, manteniment i equips en una úncia factura mensual. Oblida’t de diferents contractes, factures o garanties.

Avantatges fiscals del rènting

A més dels avantatges pràctics, adquirir un equip d’impressió o audiovisual mitjançant rènting té altres avantatges a nivell fiscal:

Desgravació de l'IRPF

El 100% de la despesa en rènting de fotocopiadores es pot desgravar de l’IRPF o de l’impost de societats totalment. Gràcies a això, és possible obtenir fotocopiadores més potents del que s’hauria pogut aconseguir si s’hagués hagut de pagar en efectiu al moment de la compra.

Deducció de l'IVA

Pots descomptar-te l’IVA del rènting. Ho notaràs a les liquidacions trimestrals, tot suma.

Despesa fixa

El rènting d’impressores és una despesa fixa mensual, cosa que significa que no està subjecte als canvis de preu de les tintes o altres materials. El rènting d’impressores és una solució ideal per a aquelles empreses que no volen tenir cap mena de sorpresa als comptes mensuals.

Seguretat financera

No estàs posant en risc la liquiditat de la teva companyia.

Consulti amb un comercial o contacti amb nosaltres per a més informació.

Centenars d’impressores instal·lades a Osona, Vallès, Ripollès, Maresme i Moianès.