Impressores multifunció

Disposem d’un ampli catàleg d’impressores i impressores multifunció adequades a tot tipus d’oficines i empreses. Ens encarreguem de tot: el transport, la instal·lació, el manteniment i el subministrament de consumibles. Preocupa’t només del teu negoci … no de les impressores.

Impressores
Konica Minolta

Impressores
Sindoh

Impressores multifunció làser

Tenir una impressora multifunció làser a l’oficina és imprescindible per al dia a dia.

Som distribuïdors oficials de impressores Konica Minolta i Sindoh. La combinació dels catàlegs de les dues marques ens permet oferir la millor solució per a cada client.

Com escollir la impressora multifunció adequada

Escollir la impressora multifunció adequada per al teu negoci requereix conèixer les característiques de la teva empresa i les necessitats d’impressió dels teus treballadors.

Influeixen múltiples factors en aquesta elecció. Són els següents:

  • Nombre d’usuaris. El nombre de persones que configuren el nostre equip marcarà el nombre d’impressores que necessitem i el rendiment de cadascuna d’elles. Podem disposar de moltes màquines petites amb un rendiment de pàgines per minut baix, o de poques màquines grans amb molt rendiment.
  • Nombre de còpies aproximades al mes. A cada empresa s’usa el paper de forma diferent. En algunes es realitza un ús intensiu, en altres només s’imprimeix ocasionalment. Conèixer el nombre de còpies al mes que sigui realitzen ajuda a dimensionar l’equip d’impressores i les seves necessitats de rendiment i exigència.
  • Impressió a color o en blanc i negre. Actualment la majoria d’empreses instal·len impressores multifunció a color. Però no sempre és necessari disposar de dispositius a color. De vegades es trien models en blanc i negre per estalviar costos. En altres ocasions és imprescindible disposar d’equips a color per a la impressió d’informes, cartelleria, tríptics, etc. Conèixer aquestes necessitats ajudarà a escollir el millor model.
  • Necessitat de funcions especials. Més enllà de les funcions convencionals d’impressió, còpia, escaneig i fax, existeixen accessoris que s’acoblen a les impressores per oferir funcions especials com el grapat, doblegat, la impressió de quadernet, etc.

Conèixer totes aquestes necessitats ajudarà a escollir la millor impressora o la millor combinació d’impressores per al seu negoci.

Els nostres assessors comercials són especialistes en aquest tipus d’avaluacions. Conèixer al detall l’ús de les impressores en el seu negoci els permetrà escollir els millors models.

Preu de les impressores multifunció color làser

Els preus de les impressores multifunció poden variar molt. Hi ha equips bàsics petits molt assequibles. Tot depèn de les seves prestacions i exigència de rendiment.

Disposem d’equips per a oficines petites i autònoms molt assequibles, des de només 7,90 € / mes. A partir d’aquí, les funcionalitats i velocitat d’impressió, així com els accessoris, marcaran el preu final de la màquina.