Electrificació i complements Bachmann

Bachmann és una de les nostres marques seleccionades quan hem d’electrificar taules. Els seus productes d’alta qualitat permeten afegir la connectivitat necessària a l’oficina moderna d’una forma pràctica i funcional, però també amb un elevat sentit de l’estètica.

A més, complements com el MOV:E porten noves maneres de treballar a l’oficina gràcies a la innovació.

Complet i modular
Integrable a qualsevol disseny
Ideal espais petits
Destacat
Ergonomia i flexibilitat
Destacat
Un braç, dues pantalles
Destacat
Un braç, dues pantalles, ergonomia avançada
Acumulador d’energia mòbil

Productes innovadors i de qualitat

Bachmann, amb 70 anys d’història, és una empresa internacional del sector de l’electrotècnia que desenvolupa, produeix i comercialitza components electrònics, sistemes d’electrificació de taules i solucions digitals pensades per donar valor afegit a l’oficina moderna.

Distribuïdors de Bachmann a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors i instal·ladors autoritzats de productes Bachmann a les províncies de Barcelona i Girona. Realitzem projectes integrals d’electrificació de taules i complements, així com mobiliari a demanda.

Tenim més de 30 anys d’experiència en la conceptualització i disseny d’espais de treball i oficines. Ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris necessaris, i realitzem la instal·lació i el posterior manteniment dels mateixos.

Els nostres productes Bachmann ofereixen la màxima qualitat i funcionalitat, i estan especialment dissenyats per a entorns de treball moderns. Si està buscant solucions d’electrificació de taula fiables i eficients, contacti amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres productes i serveis.