Search
Close this search box.

Mobles d'oficina Andreu World

Andreu World dissenya i fabrica mobles contemporanis d’alta qualitat. Les seves gammes de taules Reverse Conference, Dual i Quattro aporten solucions úniques per a oficines, espais de treball i restauració.

Pillow
Confort i elegància a la recepció
Wind
Taula apte per a exteriors
Reverse Conference
Reunions amb elegància
Dual
Base de taula amb peu circular
Quattro
Multiplicitat de formes i materials

Característiques dels mobles d’Andreu World

Andreu World té molt en compte l’amor pel detall en el disseny i fabricació dels seus mobles. Bons dissenys que garanteixen qualitat i durabilitat. La fusta és la protagonista en els seus treballs, sense deixar de banda les combinacions amb altres materials i la incorporació de la innovació.

En els nostres projectes utilitzem especialment l’àmplia gamma de taules, que aporten solucions tant per a menjadors i restauració com per a taules de reunions elegants i de qualitat.

Distribuïdors d’Andreu World a Barcelona

La nostra empresa, Maieroffice, és distribuïdora oficial d’Andreu World a Barcelona i Girona. Andreu World és una empresa fabricant de mobiliari d’oficina de qualitat, dissenyat per a crear espais de treball funcionals i agradables.

Amb més de 30 anys d’experiència en el disseny d’espais de treball i oficines, ens encarreguem de la conceptualització, el disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa. Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris. Realitzem la instal·lació i el posterior manteniment.

El nostre objectiu és oferir el millor possible servei al nostre client, ajudant-lo a crear un espai de treball funcional i agradable. Si està buscant mobiliari d’oficina de qualitat, contacti amb nosaltres i li assessorarem sobre els diferents productes d’Andreu World disponibles.