Search
Close this search box.

Taules per a aules, formació i conferència

Les necessitats a l’aula han canviat. Les formes d’aprendre i treballar dins els entorns educatius com escoles, universitats o centres de formació també. Per això hem seleccionat un conjunt de taules ideals per aquest àmbit. Taules simples fixes, abatibles, elevables… Solucions en taules de tota mena per a l’interiorisme en espais dedicats a l’educació.

Nou!
Taula PEY
Taula versàtil i minimalista
Talent
Taules mòbils, abatibles i elevables
Colectiva
Taules ideals per a formació
Mobility
Versión fixes i elevables
Dynamic
Opció amb rodes que facilita la mobilitat
Trama
Taula per a formació abatible
Verb
Taules que potencien la col·laboració
FlipTop Twin
Taula per a aules intuïtiva
Plek
Taula plegable

Taules per a Aules i Formació: La Solució Professional

A l’hora de configurar una sala de formació o aula, les taules són un element fonamental. Les taules per a aules i formació han de ser pràctiques, còmodes i sòlides. La qualitat i la funció són els elements clau per al rendiment i la satisfacció dels usuaris.

Taules de diverses mides i configuracions

Les taules per a aules i formació que hem seleccionat estan disponibles en una àmplia gamma de mides i configuracions. Les taules individuals permeten als usuaris treballar de forma autònoma, mentre que les taules de grup són ideals per a la interacció i la col·laboració. Les taules de conferència són ideals per a reunions i presentacions.

Materials resistents i duradors

Els materials de qualitat garanteixen que les taules són sòlides i resistents, i que mantindran la seva forma en el temps. L’acabat de qualitat garanteix una bona presentació, i els materials són resistents als cops i al desgast.

Disseny modern

Hem seleccionat taules amb un disseny modern i funcional. Els dissenys moderns garanteixen la practicitat i comoditat, i els dissenys funcionals asseguren que les taules són fàcils d’utilitzar.

Maieroffice: Experiència i Qualitat

A Maieroffice som especialistes en taules per a aules i formació, i oferim una àmplia gamma de taules de qualitat. Portem més de 30 anys oferint solucions d’amoblaments per a aules de formació d’escoles, unibersitats i centres formatius. Disposem d’una dilatada experiència en projectes d’interiorisme. Tenim un tracte proper i personalitzat per als nostres clients, i els garantim un servei de qualitat amb una garantia de satisfacció.

Per a més informació sobre les nostres taules per a aules i formació, o per sol·licitar-nos pressupost, no dubti en contactar-nos. Estarem encantats de poder ajudar-lo.

Aula realitzada per Maieroffice

Aula realitzada per Maieroffice

Aula de la UVic equipada per Maieroffice

Aula de la UVic equipada per Maieroffice