Search
Close this search box.

Mobles d'oficina Quadrifoglio

De fabricació italiana, els mobles d’oficina de Quadrifoglio Group són de disseny d’última generació i prestacions excel·lents. De la gamma de la firma, acostumem a utilitzar els mobles de recepció, per la seva qualitat i versatilitat.

Reception Glass
Altament personalitzable
Mostrador Z1
Taulell de recepció elegant i modular
Mostrador Z2
Mostrador de treball i benvinguda

Característiques dels mobles de recepció de Quadrifoglio Group

La calidesa de les fustes, els lacats i la llum combinen a la perfecció en els mobles de recepció de Quadrifoglio. Per això, a Maieroffice treballem amb la gamma de taulells Z2. Permeten combinar una bona rebuda externa al visitant, amb un interior totalment personalitzable mitjançant la configuració de mòduls. El disseny i el sentit pràctic de les funcions operatives combinen a la perfecció.

Distribuïdors de Quadrifoglio a Barcelona

A Maieroffice som distribuïdors dels mobles d’oficina Quadrifoglio a les províncies de Barcelona i Girona. Amb més de 30 anys d’experiència, ens encarreguem del disseny i la distribució de l’espai d’acord amb les necessitats de la seva empresa.

Subministrem tot el mobiliari i elements complementaris, des del disseny fins a la instal·lació i el manteniment. Tenim una amplia gamma de productes de Quadrifoglio per a tots els gustos i necessitats, des de mobiliari per a oficines a demanda fins a projectes integrals.

Ens adaptem a les seves necessitats per oferir-li el millor servei i els millors resultats. Contacti amb nosaltres per saber més sobre els nostres serveis i els mobles d’oficina Quadrifoglio.