Taules d'oficina

Taules d'oficina

Les taules són un element fonamental en qualsevol oficina o espai de treball. Una taula robusta i ferma proporciona un espai de treball on desenvolupar-se amb comoditat durant tota la jornada. A més, les taules seleccionades per Maieroffice permeten la seva electrificació, adaptant-se a les necessitats de l’ús modern de la tecnologia.

Destacada
Vital Plus
Taula d’oficina d’estètica contemporània
Destacada
Prisma
Taula d’oficina elegant i minimalista
Destacada
Twist
Taules amb disseny orgànic
Destacada
Lares
Equilibri entre disseny i prestacions
Destacada
Talent
Taula col·lectiva ideal per a formació
Destacada
Vital Pro
Taules senzilles i funcionals
Mobility
Taula operativa elevable
Longo
Taula operativa d’oficina
Ology
Amb regulació d’alçada i antimicrobiana
B-free
Taula operativa de fusta massissa
Plataforma Ottima Tayes
Taula operativa per a espai moderns
FrameFour
Taules de reunió per a potenciar la col·laboració
Personalitat única
Secretair
Taula de treball individual

Taules d’oficina: un element bàsic per al teu espai de treball

Les taules d’oficina són un element bàsic i fonamental per a qualsevol espai de treball, ja sigui a casa, a l’oficina o a una botiga. Ofereixen l’espai necessari per a l’emmagatzematge i el treball, així com una superfície de treball còmoda i pràctica. Les taules d’oficina estan disponibles en una àmplia gamma de mides, materials i estils, per ajudar-te a crear un espai de treball perfecte.

Tipus de taules d’oficina

Les taules d’oficina es poden classificar segons el seu disseny, material i funcionalitat. Les taules d’oficina més habituals són les estàndard, les taules d’escriptori, les taules d’arxiu, les taules de reunió, les taules d’ordinador i les de forma especial. Les taules d’oficina es poden fabricar en una àmplia gamma de materials, inclosos fusta, metall, plàstic i vinil.

Funcions de les taules d’oficina

Les taules d’oficina són una peça clau per als espais de treball. Poden servir com a taula d’escriptori, per a l’emmagatzematge d’arxius, per a fournir una superfície de treball còmoda per a l’ordinador, per a reunions de treball, per a la impressió de documents, per a la presentació de materials i per a moltes altres funcions. Les taules d’oficina són una inversió que es pot gaudir durant anys i anys.

Com escollir la taula d’oficina més adequada

Quan es trien les taules d’oficina, és important considerar els elements de disseny, la qualitat de materials i la funcionalitat. Els elements de disseny són importants perquè les taules d’oficina s’han de combinar amb els altres mobles i accessoris de l’espai de treball. La qualitat dels materials és important per assegurar que les taules són resistents i duradores. La funcionalitat és important per assegurar que les taules són pràctiques i útils.

La selecció de Maieroffice

A Maieroffice som una empresa especialitzada en mobiliari d’oficina des de fa més de 30 anys. Oferim taules d’oficina de qualitat, seleccionades especialment per als nostres clients. Disposem d’una gran varietat de models i materials, per a què puguis triar el més adequat per a les teves necessitats.

A més, la nostra dilatada experiència en projectes d’interiorisme per a oficines, ens permet oferir un tracte proper i personalitzat. Si estàs interessat en les nostres taules d’oficina, t’animem a contactar amb nosaltres per sol·licitar-nos informació o pressupost.

Taula d'oficina operativa

Taula d'oficina operativa

Taula d'oficina en un entorn de direcció

Taula d'oficina en un entorn de direcció