Search
Close this search box.

Interiorisme i disseny d'oficines

Creem oficines úniques i innovadores, seguint les últimes tendències en interiorisme i amb la garantia dels nostres més de 30 anys d’experiència.

Dissenyem oficines úniques pensades per a cada empresa: funcionals, duradores, innovadores i amb mobiliari ergonòmic. Tot amb l’ojbectiu de millorar el benestar i la productivitat dels que hi treballen cada dia.

El nostre procés de treball

Anàlisi de l’espai i les necessitats
Estudiem l'espai del que disposes: orientació, llum natural, estètica, superfície, divisions... Estudiem també les teves necessitats: organització per departaments, manera de treballar, sinèrgies...
1
Proposta de distribució
Plantegem una proposta de distribució única per al teu projecte, seleccionant elements i mobiliari de qualitat i durables.
2
Visualització 3D
Et presentem, si és necessari, una primera proposta en 3D. Visualitzaràs com serà l'espai amb el màxim realisme possible.
3
Execució del projecte
Els nostres tècnics i industrials executaran el teu projecte amb la màxima qualitat.
4

Realitzem projectes d’interiorisme d’oficines
des de la conceptualització fins l’execució.

El nou concepte d'oficina

El treball en equip, les sinèrgies entre departaments o noves necessitats com la combinació de treball presencial amb teletreball han canviat les necessitats a l’oficina.

A Maieroffice ho tenim en compte i integrem aquestes noves formes de treballar als nostres dissenys d’oficines.

L’ús d’elements com panells fonoabsorbents, cabines insonoritzades o el soft seating en són alguns exemples.

Totes aquestes innovacions les apliquem sempre amb una única finalitat: fer que la gent treballi millor.

interiorisme oficines 2

Alguns dels nostres projectes

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

Dissenyem oficines i projectes d’interiorisme a Barcelona, Vic, Granollers, Mollet del Vallès, Mataró, Manresa i tot Catalunya.