Search
Close this search box.

Suports per a monitors d'oficina

La nostra selecció de suports per a monitors de sobretaula està feta pensant en aconseguir tenir el màxim d’espai lliure i de llibertat de moviments. Suports de qualitat, ergonòmics i que permeten treballar millor.

Destacat
Braç per a monitor ZG1
Ergonomia i flexibilitat
Destacat
Braç per a dos monitors ZG2
Un braç, dues pantalles
Destacat
Braç per a dos monitors ZGX
Un braç, dues pantalles, ergonomia avançada
Suport Plurio únic
Suport robust per a 1 monitor
Suport Plurio doble
Suport robust per a 2 monitors
Suport Plurio triple
Suport robust per a 3 monitors
Suport Plurio doble barra
Suport robust de fins a 6 monitors
Suport per a monitor i portàtil Plurio
Mobilitat fora de l’oficina i comoditat dins

Millora la comoditat i la productivitat de la teva oficina amb suports per a monitors

Els suports per a monitors són una de les solucions perfectes per millorar la comoditat i la productivitat dels treballadors a l’oficina.

Una de les principals preocupacions de les empreses és oferir un entorn de treball còmode i segur als seus empleats. Per això, els suports per a monitors són una bona solució.

Beneficis per a la salut

Amb un suport de monitor, els empleats poden ajustar la seva pantalla a una altura i una distància òptima, reduint els dolors en el coll i esquena, i prevenint les lesions relacionades amb l’ús d’ordinadors.

Beneficis per a la productivitat

Un suport per a monitor també pot millorar els resultats i la productivitat dels treballadors. Les pantalles ajustables permeten als empleats canviar la seva alçada i distància per ajustar-se a les seves necessitats. Això els permet concentrar-se més i augmentar la seva productivitat.

Millora de l’espai

Els suports per a monitors també són una excel·lent forma de millorar l’espai de treball. La seva configuració discreta i minimalista deixa lliure l’espai de treball a l’escriptori i crea entorns més còmodes.

La nostra selecció de suports

Maieroffice, proveïdor de solucions per a l’interiorisme d’oficines des de fa més de 30 anys, ofereix suports per a monitors de qualitat. Per ajudar-te a millorar la productivitat i el confort dels teus treballadors.

Oferim un tracte proper i personalitzat, i t’animem a contactar amb nosaltres per sol·licitar-nos informació o pressupost.