Search
Close this search box.

Cadires per a classes i aules

Aquesta és la nostra selecció de cadires per a aules. Entre les millors marques de mobiliari, hem seleccionat les cadires més adequades per al seu ús educatiu en aules i classes. Són cadires innovadores, amb materials resistents i funcionalitats que donen resposta a les necessitats actuals i el dinamisme de les aules, amb funcionalitats com pales, accessoris per a dispositius electrònics, espai per emmagatzemar motxilles, etc.

Escoles · Instituts · Universitats · Acadèmies

Destacada
Node
Pensada per a les aules
Urban Block
Disseny universal per a múltiples aplicacions
Urban Block amb pala
Versió amb pala
Whass
Cadira superapilable ideal per a HORECA
Spacio
Lleugera i polivalent
VARYA
Col·lecció amb àmplia gamma
VARYA amb pala
Versió amb pala
Poppea
Cadires apilables

Si estàs buscant una solució per equipar la teva aula, ets al lloc correcte. Hem fet una selecció de cadires adaptades a cada necessitat. Des de cadires apilables, lleugeres i polivalents fins a models amb pales, pensades per a aules, formació i sales de conferències. Solucions innovadores que s’adapten a cada espai.

Com escollir la millor cadira per a la classe

Les cadires dissenyades específicament per a aules, formació i conferències són un element imprescindible per equipar qualsevol espai dedicat a la formació. Aquestes cadires ofereixen una gran estabilitat i resistència, a més a més d’una gran comoditat per als usuaris.

Tot i això, no totes les cadires són iguals, per la qual cosa és important tenir en compte alguns aspectes a l’hora d’escollir. Aquests aspectes són els següents:

Tipus de material

És important triar un material resistent per garantir una durabilitat més gran. Les cadires per a aules, formació i conferències estan dissenyades amb materials com a plàstic, fusta i metall. Cada material ofereix diferents beneficis, per la qual cosa és important tenir en compte les necessitats de lespai abans de triar un.

Disseny

El disseny és un altre aspecte important que cal tenir en compte a l’hora de triar una cadira per a aules, formació i conferències. El disseny d’una cadira ha de ser ergonòmic per garantir més comoditat per als usuaris. A més, el disseny ha de ser adequat per a l’espai on s’ubicarà.

Manejabilitat – Cadires apilables

És important tenir en compte la manejabilitat de la cadira. Això vol dir que ha de ser fàcil de moure i apilar. Això és important, especialment si lespai requereix una configuració flexible.

Cadires per a cada espai

  • Cadires per a escoles: la innovació i el dinamisme han arribat a les aules de les escoles de primària. Per això a Maieroffice hem seleccionat les millors cadires tenint en compte aquests nous usos.
  • Cadires per a instituts i universitats: complements com pales pensades per suportar el pes del portàtil, espais per emmagatzemar motxilles, penjador per a l’abric… Tenim solucions ideals per als alumnes d’educació secundària.
  • Cadires per a centres de formació: les cadires són un element clau en un centre de formació. L’apilabilitat i la comoditat són factors clau a tenir en compte. A Maieroffice t’assessorarem.

La nostra selecció de cadires per a aules

En aquesta pàgina trobaràs una selecció de cadires per a aules, formació i conferències. La nostra selecció inclou models com Node pensat per a aules, Urban Block amb pala, la lleugera i polivalent Spacio, la cadira superapilable ideal per a HORECA Whass, la col·lecció VARYA amb àmplia gamma i la versió amb pala i la versàtil Poppea.

Cadascuna d’aquestes cadires és perfecta per equipar qualsevol aula, formació o sala de conferències. Estan dissenyades amb materials resistents per garantir més durabilitat i amb dissenys ergonòmics per garantir una major comoditat per als usuaris. A més, són fàcils de moure i apilar, cosa que les fa ideals per a espais amb configuracions flexibles.

Cadira per a aules Node de Steelcase

Cadira per a aules Node de Steelcase

Ús dinàmic de les cadires en una aula universitària

Ús dinàmic de les cadires en una aula universitària