Electrificació de taules d'oficina

L’electrificació de taules és una solució cada vegada més popular per a la gestió de cablejat a l’oficina. Dona als entorns de treball un aspecte més còmode i net visualment, sense cables que quedin a la vista. A Maieroffice tenim una àmplia experiència en electrificar taules en els nostres projectes d’interiorisme.

Intro 2.0
Encastable a taules o parets
Elevator
Ideal espais petits
Cubo
Connexió en línia
Steelcase In & Out
Connexions elèctriques
ORBIT
Essència i discreció
Cap
Accés a safates passacables
Twist
Integrable a qualsevol disseny
Desk 2
Complet i modular
MOV:E
Acumulador d’energia mòbil

L'electrificació de taules ajuda a crear entorns de treball més amables i segurs

Quan plantegem un projecte d’interiorisme per a oficines, ens preguntem sempre com millorar la productivitat de l’espai de treball. Una de les solucions és l’electrificació de taules.

Aquesta tècnica assegura l’alimentació de les instal·lacions elèctriques a la taula, lliurant-nos dels cables i permetent-nos moure la taula a on vulguem.

Què és l’electrificació de taules?

L’electrificació de taules és un sistema que permet l’alimentació de les instal·lacions elèctriques a la taula de treball. Aquest sistema consisteix en una caixa de connexió sota la taula, una sèrie de cables que surten de la caixa i un conector a la part inferior de la taula.

D’aquesta manera, la taula es converteix en una connexió directa entre els aparells i la instal·lació elèctrica.

Com funciona?

L’electrificació de taules és molt senzilla.

Els cables s’instal·len sota la taula i, quan es connecta la taula a una font d’alimentació, els aparells es poden connectar directament a la taula sense necessitat de cables.

Això permet desplaçar fàcilment la taula sense haver de desconnectar els aparells. I, a més, ofereix ordre i confort.

Beneficis de l’electrificació de taules

L’electrificació de taules ofereix diversos beneficis.

D’una banda, és un sistema segur, ja que assegura l’alimentació dels aparells sense cables a la vista. A més, permet una major productivitat als espais de treball, ja que es pot desplaçar la taula sense haver de desconnectar els aparells. Això és especialment útil en els entorns on es necessita una gran mobilitat.

Per últim, l’electrificació de taules és una solució estètica, ja que no hi ha cables a la vista i això aporta un toc de modernitat als espais de treball.

Maieroffice, la millor opció per a l’electrificació de taules

A Maieroffice, oferim el servei d’electrificació de taules amb una gamma de productes innovadors i de disseny.

Comptem amb una dilatada experiència en projectes d’interiorisme per a oficines, i oferim un tracte proper i personalitzat.

Et convidem a contactar amb nosaltres per sol·licitar-nos informació i pressupost. El nostre equip t’ajudarà a trobar la millor solució per a les teves necessitats.

Projecte d'electrificació de taules

Projecte d'electrificació de taules

Endoll i connectivitat USB encastats

Endoll i connectivitat USB encastats