Taules de cafeteria, menjador i exteriors

Taules de cafeteria, menjador i exteriors

Aquesta és la nostra selecció de taules per a cafeteries, menjadors i espais exteriors. Quan creem espais de cafeteria-menjador per a empreses, busquem crear ambients relaxats i agradables. Ho aconseguim treballant amb aquests models.

Destacada
Tabula
Taules de cafeteria
Quattro
Multiplicitat de formes i materials
Destacada
Malibu
Base central de 4 radis
Colectiva
Línies rectes pures
Dual
Base de taula amb peu circular
Dynamic
Taula àgil i robusta
Lottus tables
Disseny únic i distintiu
Flat
Funcionals i versàtils amb base central
Stiks
Original base central de 4 potes
Milano
Per exteriors i interiors
Wind
Taula apte per a exteriors

Taules per a cafeteries i menjadors: disseny i funcionalitat

Les taules són un element imprescindible a qualsevol cafeteria o menjador. No només aporten estil i funcionalitat tant a l’interior com a l’exterior, sinó que també ajuden a distribuir l’espai, creant un ambient acollidor i còmode.

Materials: qualitat i estil

Les taules són un component clau en l’interiorisme, per això és important triar els materials adients per al seu disseny. Les taules seleccionades per Maieroffice estan fabricades amb materials de qualitat, com ara fusta i metall, i són resistents.

A més, aquestes taules estan disponibles en una gran varietat de colors i acabats, amb els quals es pot crear un estil personalitzat i únic.

Disseny: eficiència i flexibilitat d’ús

Les taules que hem seleccionat estan dissenyades per oferir una alta funcionalitat. Els seus dissenys són innovadors i estan pensats per oferir una distribució òptima de l’espai.

Els serveis de Maieroffice

Maieroffice té més de 30 anys d’experiència en projectes d’interiorisme per a oficines i altres locals comercials. Des de fa anys, ens dediquem a oferir el millor servei als nostres clients, per això treballem amb un tracte proper i personalitzat.

A Maieroffice us animem a contactar amb nosaltres per sol·licitar qualsevol informació o pressupost sobre les nostres taules per a cafeteries i menjadors. Estarem encantats de poder ajudar-vos a crear un estil únic i personalitzat per a la vostra cafeteria i menjador.

Projecte de menjador realitzat per Maieroffice

Projecte de menjador realitzat per Maieroffice

Taula i cadires en una cuina-menjador d'empresa

Taula i cadires en una cuina-menjador d'empresa