2023: Un any per projectar-lo junts.

2023: Un any per projectar-lo junts.

L’any 2022 ha portat moltes novetats en l’àmbit de la decoració de les oficines, així com al de les impressores multifunció i solucions de digitalització. A Maieroffice us volem parlar d’aquests canvis i del que ens ofereix l’any 2023.

Interiorisme per a oficines

Ja fa temps que els tenim presents, però aquest 2022 els panells fonoabsorbents han esdevingut un element imprescindible per a l’oficina, oferint el que ara es coneix com a confort acústic, eliminant la reverberació i millorant la qualitat del so als espais de treball. Amb una gran varietat de dissenys, materials i colors, els panells han esdevingut una part més de l’oficina, aportant, a més de la funcionalitat, un plus d’estil a la decoració dels espais.

A això s’uneix la introducció de cabines acústiques als espais de treball, especialment a les oficines de concepte obert, on a vegades es trobaven a faltar espais tancats on mantenir la privacitat, concentrar-se o fer reunions.

A més, els fabricants de mobiliari d’oficina ja fa temps que estan prenent consciència del seu impacte al medi ambient, cercant materials i processos de fabricació més sostenibles per a un futur millor. Aquest 2023 segur que tindrem moltes novetats en aquest sentit.

Solucions de digitalització

Durant l’any 2022 també hem vist canvis importants en la tendència dels treballadors, que han afectat la manera com es treballa a l’oficina. La pandèmia ha provocat una adopció més gran del teletreball, així com noves formes de reunions i presentacions a distància.

Per aquest motiu, durant l’any 2023 seguirem veient un canvi en la manera com es treballa i es fan servir les oficines. Les impressores multifunció també s’han adaptat a aquests canvis, i han proporcionat una millor connectivitat, eficiència i seguretat.

La digitalització de les oficines ha arribat a un nivell encara superior, introduint i millorant sistemes de gestió documental més avançats com la solució Docshare de Konica Minolta.

A Maieroffice seguirem treballant per oferir les millors solucions per als nostres clients, mantenint-nos al dia de les novetats i tendències tant en l’àmbit de l’interiorisme d’oficines com en el de la digitalització.

Aquest 2023 seguirem al vostre costat per projectar junts les vostres idees.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *