Search
Close this search box.

DocShare

El gestor documental de Konica Minolta

Amb el gestor documental DocShare arriba l’ordre a l’empresaS‘ha acabat guardar documents i informació important de forma desordenada i desubicada en els discs durs de cada treballador.

Amb Docshare, tindràs tots els documents en un únic lloc, segurs, ordenats i accessibles en qualsevol moment.

Pantalla principal del gestor documental Docshare

Què és un gestor documental?

Un gestor documental és un software que permet la gestió digital de tots els documents de l’empresa: comandes, albarans, factures, documents de treball… Tot té cabuda dins un únic sistema centralitzat.

El gestor documental conté diverses funcionalitats que permeten crear, organitzar, recuperar, classificar, compartir i arxivar tots els documents. 

També ajuda a controlar les versions del document, a prevenir la pèrdua de dades i a mantenir la seva seguretat.

Amb el gestor documental Docshare, aconseguirà:

Com funciona DocShare?

DocShare permet que el coneixement documental resideixi a l’empresa i no en els usuaris.

Automatització

Automatitza la classificació, nom dels documents, seguretat i metadades permetent que tots els usuaris incorporin documents d’una forma homogènia. Podent, fins i tot, evitar la intervenció de l’usuari. Extreu el contingut dels documents per a poder realitzar cerques complexes ràpidament.

Ordena

Aplica algoritmes semàntics i estadístics per a ordenar els resultats de les cerques. Relaciona documents de diferents tipologies documentals mitjançant expedients.

Tasques

Permet associar tasques als documents per a gestionar els temps, lliuraments i compartir la creació del document.

Metadades

Implementi el reconeixement automàtic de documents i l’extracció de metadades amb la tecnologia de Smart Index basada en algoritmes d’Intel·ligència Artificial i Machine Learning.

Visualització

Permet conèixer l’ús dels documents i visualitzar les accions, la data i l’usuari que la va realitzar.

Control de versions

Organitza les versions dels documents perquè sempre hi hagi una única versió disponible.

Signatura electrònica

Els nostres diferents tipus de signatura electrònica s’adapten a les seves necessitats: ja sigui una signatura manuscrita sobre una tauleta, a distància amb un telèfon intel·ligent, mitjançant certificats.

Seguretat

Gestiona la seguretat dels documents i les accions que cada usuari pot realitzar des d’una única consola d’administració.

Integració Office

S’integra amb Word, Excel, PowerPoint i Outlook per a poder treballar directament des d’aquestes aplicacions amb DocShare.

Escalabiltat

Els seus múltiples mòduls permeten adaptar les necessitats de cada client i multiplicar la funcionalitat i eficàcia de l’eina.

Els múltiples mòduls del gestor documental Docshare permeten adaptar les necessitats de cada client i multiplicar la funcionalitat i eficàcia de l’eina.

Vols més informació?

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

DS 04 Personalizado