Search
Close this search box.

Cadires d'oficina ergonòmiques

Sabies que no totes les cadires giratòries estan homologades com a cadires d’oficina ergonòmiques per ser utilitzades durant 8 hores al dia? Totes les cadires del nostre web tenen aquesta homologació i estan pensades i dissenyades per donar-te el confort i comoditat necessaris per cuidar la teva salut i per rendir més a l’oficina.

Nou!
A+S WORK
La primera cadira All-in-One
Destacada
Do
Cadira d’oficina ergonòmica amb suport lumbar i braços ajustables
Destacada
se:do Pro
Cadira d’oficina fàcilment ajustable
Destacada
Reply
Cadira d’oficina egonòmica amb malla
Destacada
Stay
Cadira d’oficina d’alta qualitat
Selecció direcció
TNK Flex
Cadira d’oficina d’ús intensiu
Kirn
Cadira d’oficina còmoda i atractiva
Series 2
Cadira d’oficina professional i assequible
TRIM
Ergonomia per a tots
Quarterback
Amb un alt respatller per millorar la comoditat
Let’s B
Cadira de treball per a tot tipus d’oficines
Selecció direcció
Please
Cadira de treball amb dos respatllers separats
Selecció direcció
Open up
Cadira giratòria amb inclinació de fins a 45º
Selecció direcció
Open up Modern Classic
Cadira de direcció única, elegant i moderna
se:motion
Cadira senzilla amb bon disseny

Els avantatges de les cadires d'oficina ergonòmiques

La majoria de treballadors passen bona part de la jornada laboral asseguts. Escollir una bona cadira és clau pel seu benestar i mantenir una bona salut. Utilitzar una cadira de poca qualitat provocar danys a curt i llarg termini a la salut dels treballadors.

Què és una cadira homologada?

És important saber que per ser homologada com a cadira d’oficina, una cadira ha de complir una sèrie de requisits. Aquests inclouen tenir un mecanisme que permeti regular l’alçada del seient i del respatller, una estructura resistent i un bon encoixinat.

Per què escollir una cadira ergonòmica?

Les cadires d’oficina ergonòmiques estan dissenyades per adaptar-se de forma natural a la forma del cos humà. Això ajuda a mantenir una postura correcta, amb els músculs relaxats, i evita lesions i molèsties a la zona lumbar.

Les cadires ergonòmiques són cada cop més populars, ja que ofereixen una sèrie d’avantatges per als treballadors que passen la major part del dia asseguts.

Aquests avantatges inclouen:

  • Ajuden a prevenir malalties: Amb una cadira ergonòmica s’eviten les lesions i molèsties a la zona lumbar, cosa que permet mantenir una bona salut postural.
  • Afavoreixen la productivitat: Les cadires ergonòmiques permeten que el treballador es mantingui còmode i concentrat durant més temps, cosa que millora la productivitat.
  • Són més eficients: Aquestes cadires permeten una millor distribució del pes corporal, reduint la fatiga corporal. Aquesta característica és especialment útil per a aquells treballadors que passen moltes hores asseguts.

A Maieroffice oferim un ampli ventall de cadires d’oficina ergonòmiques que compleixen tots els requisits com a cadires homologades. Si necessites triar una cadira que s’adapti a les teves necessitats, no dubtis a contactar-nos.

Cadira d'oficina ergonòmica TNK Flex d'Actiu

Cadira d'oficina ergonòmica TNK Flex d'Actiu