Search
Close this search box.

Cadires per a acadèmies de formació

Les cadires per a acadèmies i centres de formació són essencials per assegurar comoditat i ergonomia durant l’aprenentatge. Oferim una àmplia varietat de models personalitzables que garanteixen robustesa, facilitat d’emmagatzematge i adaptabilitat, complint amb els més alts estàndards de qualitat.

Destacada
Node
Pensada per a les aules
Urban Block
Disseny universal per a múltiples aplicacions
Urban Block amb pala
Versió amb pala
Whass
Cadira superapilable ideal per a HORECA
Spacio
Lleugera i polivalent
VARYA
Col·lecció amb àmplia gamma
VARYA amb pala
Versió amb pala
Poppea
Cadires apilables

Varietat de cadires per a centres de formació

La nostra selecció de cadires per a acadèmies de formació és àmplia i variada, adaptant-se a les diferents necessitats i preferències de cada centre educatiu.

Entre les nostres opcions, podràs trobar:

  • Cadires apilables: Ideals per optimitzar l’espai d’emmagatzematge.
  • Cadires amb pala: Disponibles en diversos materials, perfectes per facilitar l’escriptura i el treball individual.
  • Cadires amb diferents estructures i materials: Metàl·liques, entapissades, amb rodes, entre altres, per satisfer diferents necessitats d’ús i disseny.

Personalització i adaptabilitat

Entenem que cada acadèmia o centre de formació té les seves pròpies necessitats i preferències. Per això, oferim opcions de personalització en acabats, colors, disposició de la pala, tipus de rodes i dimensions de la pala. Les nostres cadires amb pala s’adapten perfectament a diferents usos, proporcionant un espai versàtil i funcional a les aules.

Som interioristes. I no només venem cadires, sinó que dissenyem espais funcionals i amables per als alumnes i professors.

Característiques funcionals

Les nostres cadires estan dissenyades pensant en la funcionalitat i el benestar dels alumnes. Algunes de les seves característiques destacades inclouen:

  • Ergonomia: Per evitar problemes de salut.
  • Apilables: Per a un emmagatzematge eficient.
  • Safates per a motxilles: En algunes cadires, per a més comoditat s’inclouen espais per posar-hi la motxilla o altres accessoris.

Innovació i confiança

El mobiliari que oferim no només compleix amb la seva funció pràctica, sinó que també fomenta la confiança en el sistema educatiu i contribueix a la innovació i productivitat en l’aprenentatge.

Amb les nostres cadires, assegurem que cada estudiant tingui una experiència educativa còmoda i eficient.