Search
Close this search box.

Viatge a Milà per conèixer de primera mà les innovacions en mobiliari i solucions acústiques de Caimi

Volem que ser client de Maieroffice sigui sinònim de tenir sempre a l’abast les últimes innovacions en productes per a l’oficina.

Aquests darrers anys, una d’aquestes innovacions són les solucions fonoabsorbents que milloren el confort acústic a l’oficina.

En el nostre esforç per seguir les últimes tendències, el nostre equip d’interiorisme ha visitat la seu de l’empresa italiana Caimi, a Milà.

Què tenen a veure la pandèmia i els panells fonoabsorbents?

La pandèmia ha portat molts canvis i, alguns d’aquests han arribat per quedar-se. Un d’aquests canvis és l’ús de panells fonoabsorbents a l’oficina. Les videoconferències ja són una realitat del dia a dia del treball a l’oficina, i han posat en relleu les deficiències acústiques de molts espais. No hi ha res pitjor que intentar mantenir una reunió per videoconferència amb deficiències de so i reverberació.

Caimi: innovació i ciència per al confort acústic a l’oficina

Caimi és una empresa italiana fundada el 1949 dedicada al disseny i fabricació de productes d’interiorisme i complements per a oficines, contract i llar.

Els últims anys ha centrat bona part del seu negoci en els panells acústics i les solucions de mobles amb propietats fonoabsorbents. La col·lecció Snowsound és el resultat de les seves investigacions científiques i tecnològiques en l’àmbit del benestar acústic, inventant materials i solucions per reduir la reverberació a l’oficina.

IMG 2988

Caimi disposa d’una sala reverberant i una semianecoica (gairebé única a Europa) on realitzar experiments i testejar els seus productes.

La sala semianecoica està dissenyada per absorbir tots els rebots provocats per les ones acústiques en totes les superfícies que la configuren (terra, sostre i parets).

IMG 2949

La sala reverberant és justament el contrari. Una sala on parets i sostre tenen diverses inclinacions per augmentar de forma exagerada la reverberació de l’espai.

Vam tenir l’oportunitat d’estar a les dues sales i de comprovar-hi les propietats dels productes de Caimi.

Quins productes fabrica Caimi?

Aquestes són les solucions de Caimi per augmentar el confort acústic de l’oficina.

Cortines acústiques

IMG 2993

És el producte més destacable i tecnològicament avançat. Les cortines sempre han estat un recurs fàcil per millorar l’acústica de qualsevol espai, però les de Caimi es diferencien de les convencionals perquè estan pensades justament per complir aquesta funció. El disseny del teixit de los cortines acústiques està estudiat per absorbir el so i ser un element anti-reberberant molt eficient.

L’obra més gran feta a Europa amb cortines de Caimi és la que hem realitzat nosaltres al nou paranimf de la Universitat de Vic, amb la instal·lació de 10 cortines, algunes d’elles de més de 7 metres d’alçada.

Panells fonoabsorbents

Amb diferents formes, colors i dissenys, els panells acústics són una solució fàcil i ràpida per reduir o eliminar la reverberació acústica de qualsevol espai.

IMG 2940

El valor diferencial de Caimi en aquest producte és el disseny. Els seus panells no només són funcionals, sinó que ajuden a crear espais interiors acollidors. Els panells de Caimi són un producte de qualitat, amb especial cura en els detalls i amb una varietat de dissenys única que permet donar un toc elegant i modern a qualsevol espai.

Mobles amb propietats fonoabsorbents

Sofàs, separadors, estanteries, seients, bancades… Desenes de productes que alhora que combinen les seves funcions habituals, com ara seure, amb una funció acústica.

Maieroffice, el teu proveïdor Caimi

Estem preparats per oferir-vos les millors solucions acústiques per a la teva oficina. Si vols més informació, contacta amb nosaltres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *