L’adequació de l’interiorisme a cada oficina és bàsic, no només per aconseguir una millor optimització de l’espai o un entorn més agradable, sinó que ajuda a projectar una imatge concreta de l’empresa i, per tant, serveix d’eina de diferenciació d’altres empreses.

Tampoc és cap novetat que un lloc de treball amb un bon disseny ajuda a millorar la productivitat dels treballadors.

A vegades, però, un dels elements més oblidats és el terra. No obstant, l’elecció d’un terra adequat pot generar un canvi molt important i pot contribuir a millorar potencialment la imatge de l’espai en qüestió.

Evidentment, cada espai requerirà un terra determinat, que s’adapti al seu disseny i a les necessitats de cada oficina o casa.

Buscar la inspiració en la natura sempre és una bona opció. En aquesta ocasió, Interface ha sabut trobar aquesta inspiració i transformar-la en tres col·leccions. Són tres col·leccions diferents entre elles, però que comparteixen aquest punt de partida basat en els colors i textures de la naturalesa i l’encaix d’elements oposats.

  • Equal Mesure: una fusió entre allò que ha fabricat l’home i allò creat per la natura.
  • Near & Far: una mescla entre allò elaborat i allò natural.
  • Narratives: a mig camí entre elements remots i exòtics i aquells més simples i directes.

 

Així, Interface ens presenta una col·lecció que contribueix a crear un espai inspirat en l’entorn natural partint del terra.

 

Terra tècnic oficina Equal Measure

Col·lecció Equal Measure

Terra tècnic oficines Near and Far

Col·lecció Near & Far

Terra tècnic per oficines Narratives

Col·lecció Narratives