Soft seating: una nova revolució a l’oficina

Soft seating: una nova revolució a l’oficina

La creació de zones de treball amb mobles lounge o de concepte soft seating és una nova tendència en l’interiorisme d’oficines. Oficines més amables, humanes i que retenen el talent.

Què és el soft seating?

Les oficines i els espais de treball estan canviant. Al concepte de les oficines obertes, ja incorporades en moltes empreses, s’hi suma ara el de soft seating. El soft seating suposa la creació d’àrees de treball dins l’oficina que els treballadors utilitzen per relaxar-se o per realitzar reunions de treball més disteses.

Mitjançant l’ús de mobles lounge com ara bancs tous, puffs o altres elements, es dissenyen i creen zones específiques dins l’oficina per realitzar feines de forma més relaxada.

Motius per crear un espai de soft seating a l’oficina

Hi ha molts motius que ens porten a aconsellar la creació d’aquest tipus d’espais:

  • Millora del benestar del treballador. Els departaments de recursos humans de les empreses són cada vegada més conscients que el benestar del treballador a l’oficina és un factor clau en la millora de la productivitat i la qualitat de la feina.
  • Millora la productivitat. El moviment dins l’oficina i el canvi d’ubicació, així com la sensació de benestar, són factors que poden millorar la productivitat del treballador.
  • Treball col·laboratiu. Un espai de soft seating pot ser utilitzat com a zona de treball col·laboratiu. Una manera diferent de millorar el treball en equip i la comunicació.
  • Millora de la creativitat de l’equip. Disposar d’un ambient de treball distès dins l’oficina pot ajudar a la millora de la creativitat de l’equip.

Mobles lounge per a soft seating

A Maieroffice disposem de solucions de diverses marques en mobles lounge per a la creació de zones de treball sota el concepte de soft seating.

Longo Pod

longo pod actiu

El Longo Pod, d’Actiu, permet configurar ràpidament un espai de treball col·laboratiu aïllat acústicament de la resta de l’oficina. Es tracta d’un sistema modular configurat per sofàs, taules operatives i direccionals, solucions d’emmagatzematge (armaris i llibreries), accessoris i panells fonoabsorbents.

Una gran quantitat de possibilitats per crear ràpidament un espai distès dins l’oficina on realitzar reunions, treball de forma distesa, aïllar-se del soroll de l’oficina… Fins i tot es pot configurar com a sala d’espera. Un format ideal en oficines obertes.

Bancades soft seating

soft seating bend gallery 3

Solucions com la b-free de Steelcase o el Soft Seating Bend d’Actiu permeten crear també espais de soft seating. Mitjançant la disposició de bancades, podem crear ràpidament i amb una mínima instal·lació un espai de treball diferent dins de l’oficina. Combinant-ho amb sòls tèxtils o vinílics, tindríem la solució perfecta per un espai soft seating.

Butaques

sillones oficina noom gallery 196

La butaca Noom és una solució ideal també per a la creació d’un espai amb mobles lounge. Combinat amb taules, permet crear ràpidament un ambient de treball distès i relaxant on aïllar-se del soroll de l’oficina, realitzar trucades, treballar amb l’ordinador portàtil…

Les solucions de soft seating i les possibilitats que ofereix són infinites. A Maieroffice tenim experiència en la creació d’aquest tipus d’ambients i podem oferir solucions adequades a l’espai disponible.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *