Nou projecte: una oficina agradable i còmode amb un toc càlid

Nou projecte: una oficina agradable i còmode amb un toc càlid

Client: Edificacions Moreno
Ubicació: Vic

En aquest projecte per a l’empresa Edificacions Moreno, hem volgut crear un espai de treball modern, atractiu i funcional que transmeti calidesa i confort als treballadors que l’utilitzaran.

Per assolir aquesta fita, s’ha optat per equipar l’espai amb mobles de qualitat.

En concret, les taules instal·lades són del model Prisma d’Actiu. Per altra banda, per a les cadires hem optat pel model DO de Steelcase.

EDIFICLUX 2

Els colors triats per als mobles són neutres perquè s’integrin perfectament amb el color grisenc del terra i l’alumini de les làmpares . A més a més, la llum indirecta també ajuda a aconseguir un ambient més acollidor, realçant les bigues originals de l’edifici.

Per millorar la funcionalitat, les taules han estat electrificades amb punts de connectivitat individuals per a cada espai de treball.

A més, els separadors, amb encoixinat, no només serveixen per dividir els llocs de treball, sinó que també contribueixen a millorar el confort acústic.

També hem instal·lat bucks metàl·lics d’Actiu per oferir espai d’emmagatzematge individual per a cada lloc de treball.

El resultat: una oficina amb una estètica moderna i elegant, on el color de les bigues de fusta del sostre i la il·luminació indirecta contribueixen a transmetre calidesa i confort.

Els mobles i l’electrificació ofereixen totes les comoditats necessàries per als treballadors, mentre que els separadors garanteixen la privadesa i el confort acústic.

MUNTATGE EDIFICLUX

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *