Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Sant Feliu de Codines

Des de fa més de 30 anys, la nostra empresa s’especialitza en la instal·lació i projecció de mobles d’oficina personalitzats, treballant cada projecte com si fos nostre, amb professionalitat i serietat. Ofertem solucions a mida, amb un tracte proper i personalitzat, perquè cada oficina reflecteixi l’essència de qui la utilitza.
A Sant Feliu de Codines, som una empresa amb més de 30 anys d’experiència arrelada al territori i compromesa amb els nostres clients. Realitzem projectes de tota mena, des del subministrament d’elements singulars (cadira de direcció, taula…) fins a la realització de projectes complets d’interiorisme per a oficines, on ens encarreguem de tots els detalls.

Troba el moble que necessites

Dissenyem d'oficines a Sant Feliu de Codines

A Sant Feliu de Codines, ens dediquem a la creació d’espais de treball que inspirin i motivin. Realitzem projectes d’interiorisme per a tot tipus d’empreses, dissenyant interiors d’oficines, sales de reunions, aules, auditoris, sales de conferències i menjadors i cafeteries corporatives. També ens encarreguem de l’adequació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.