Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a Parets del Vallès

Com a professionals amb més de 30 anys d’experiència, instal·lem i projectem mobles d’oficina a mida, personalitzats segons les teves necessitats, treballant cada projecte amb la serietat i compromís com si fos nostre. Destaquem per la nostra proximitat i atenció personalitzada.
A Parets del Vallès i a tota la comarca del Vallès Oriental, som una empresa compromesa amb el territori i els nostres clients. La nostra dedicació engloba projectes de tota mena, des dels més petits com el subministrament d’elements singulars (cadira de direcció, taula…) fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, on ens encarreguem de tot.

Troba el moble que necessites

Dissenyem d'oficines a Parets del Vallès

A Parets del Vallès, som especialistes en la creació d’espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors. Amb un equip de professionals qualificats, oferim solucions innovadores per garantir que cada projecte d’interiorisme compleixi amb les necessitats específiques de cada client.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.