Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Canovelles

Benvinguts, amb més de 30 anys d’experiència, instal·lem i projectem mobles d’oficina personalitzats segons les teves necessitats, amb un tracte proper i professional, tractant cada projecte com si fos nostre. La nostra serietat i professionalitat ens avalen.

A Canovelles i a la comarca del Vallès Oriental, som una empresa compromesa amb el nostre territori. Tenim més de 30 anys d’experiència treballant en mobiliari per a oficines, des de la provisió d’elements particulars (una cadira de direcció, una taula…) fins a la implementació de projectes d’interiorisme complets per a oficines on ens encarreguem de tots els detalls.

Troba el moble que busques

Disseny d'oficines a Canovelles

Canovelles no és una excepció. Aquí, igual que a la resta de localitats on actuem, oferim serveis d’interiorisme per a empreses de tota mida. Podem dissenyar i executar projectes d’interiorisme per a espais com oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com adaptar l’entorn exterior per a un ús més eficient i agradable.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.