Interiorisme: nova oficina per la Notaria de Ripoll

Interiorisme: nova oficina per la Notaria de Ripoll

Mostra més imatges del projecte

Us presentem un dels nostres últims projectes d’interiorisme, en aquest cas es tracta de la Notaria de Ripoll. El local en qüestió havia estat anteriorment l’oficina d’una entitat bancària. La sala més gran era un espai obert i, pel projecte de la notaria, la intenció era aconseguir dividir aquest espai en diversos despatxos i sales, així que calia treballar en una proposta de distribució per poder optimitzar al màxim aquest espai.

 

Local abans de la reforma
Local abans de la reforma

 

La distribució final compta amb quatre despatxos, dues sales de firmes i dos despatxos més, en aquest cas oberts. Per tal d’evitar que quedés tot tancat i aconseguir molta lluminositat i sensació d’amplitud, es van utilitzar mampares de vidre, que permeten el pas de la llum.

En aquest sentit també cal destacar que els colors juguen un paper molt important. En les parets es va aplicar un color pedra suau, destacant-ne una única amb un to vermellós que combina amb el to del cuir de les cadires d’Actiu d’una de les sales de firmes. D’aquesta mateixa sala cal fer especial esment a la taula d’Andreu World amb la superfície de fusta.

 

Resultat projecte interiorisme
Resultat final del projecte

 

Per l’altra sala de firmes, es va apostar per crear un espai més sobri, aprofitant que la sala compta amb amplis finestrals que aporten molta llum natural. Per aconseguir-ho, es va recórrer a tons marronosos combinant el cuir de les cadires en color cafè amb la fusta de la taula, ambdós d’Actiu.

Finalment, també es va equipar l’espai per l’arxiu amb prestatgeries de Guialmi.

 

Resultat projecte interiorisme
Resultat final del projecte

 

Què us sembla el resultat final d’aquest projecte?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *