Incorporem al nostre catàleg la cadira Moon, guanyadora del Red Dot Award 2023 – Best of the Best!

Incorporem al nostre catàleg la cadira Moon, guanyadora del Red Dot Award 2023 – Best of the Best!

Hem incorporat al nostre catàleg de productes la cadira Moon, guanyadora del Red Dot Award 2023 – Best of the Best a la categoria Product Design.

Red Dot Design Award és un dels concursos de disseny industrial més prestigiosos del món, reconegut per seleccionar els projectes amb un alt valor estètic, funcionalitat i d’innovació. Aquesta edició ha rebut nombrosos productes candidats de 60 països i han estat examinats i avaluats per un jurat internacional de 43 experts respectats.

Moon Industriale 01 768x1024 1

La cadira Moon, dissenyada per Serena Papait per a Quadrifoglio Group, sorprèn pel disseny únic i excepcional! Una peça que no passarà desapercebuda a cap espai!

Combina els principis del disseny funcional i ergonòmic escandinau, creant un moble amb identitat, sofisticat i revolucionari a les seves línies.

colori

La seva peculiar forma, inspirada en el símbol de l’infinit, ofereix el benestar postural més gran en incentivar la distribució del pes sense sobrecarregar la columna vertebral i adoptar una postura correcta, natural i activa. A més, el seu disseny indueix un moviment perpetu d’oscil·lació per a més comoditat.

La victòria al Red Dot Award: Best of the Best 2023 a la categoria Product Design és un reconeixement a la investigació, innovació i creativitat que Quadrifoglio Group aplica als seus productes, garantint productes amb un alt valor estètic, funcionals i còmodes, capaços de millorar la qualitat dels espais de vida quotidians i el benestar de les persones.

A Maieroffice ens esforcem per oferir als nostres clients els millors productes, per això hem decidit incorporar la cadira Moon al nostre catàleg.

Contacta’ns per a més informació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *