Search
Close this search box.

El nostre cos no està dissenyat per seure

La posició de seure no és la natural de la humanitat.

El cos humà està dissenyat per estar en moviment, no per passat vuit hores diàries (o més) asseguts davant la pantalla de l’ordinador.

Però hem de treballar… I en les feines d’oficina, la postura asseguda és imprescindible.

Així doncs, quina és la solució?

Ja que hem d’estar asseguts, el millor que podem fer és seure en una bona cadira: una cadira ergonòmica.

Què és una cadira ergonòmica?

Una cadira d’oficina ergonòmica és aquella que està dissenyada per adaptar-se de manera còmoda a l’estructura anatòmica del cos.

Aquest tipus de cadires proporcionen una postura relaxada i permeten seure més temps sense sentir dolor o incomoditat.

london gallery 1

Què diferencia una cadira ergonòmica d’una de convencional?

Les cadires d’oficina ergonòmiques estan dissenyades per adaptar-se de forma natural als moviments del cos. Els seus elements ajustables, el disseny de les seves formes i l’ajust del suport lumbar són la clau.

Elements ajustables

Les cadires ergonòmiques estan equipades amb elements ajustables per adaptar-se a l’anatomia de l’usuari, cosa que ajudarà que la persona se senti còmoda durant tot el temps que ho necessiti. Això inclou ajustaments pràctics com el de l’amplada dels reposabraços, l’alçada del seient i la profunditat dels respatllers.

Formes dissenyades per mantenir el cos relaxat

Les formes d’una cadira ergonòmica estan pensades per permetre el flux de la sang per tot el cos i mantenir els músculs relaxats.

Per exemple, el seient d’una cadira ergonòmica acostuma a tenir una forma arrodonida suau a la part del davant, amb un encoixinat suficient per permetre la circulació sanguínia.

Això garanteix que els músculs estiguin relaxats durant el temps que calgui.

Suport lumbar

Un correcte suport lumbar amb un respatller ben dissenyat també és molt important per cuidar la salut de la nostra esquena.

A més, algunes cadires ergonòmiques permeten ajustar la inclinació del seient per proporcionar més comoditat a l’usuari. Això és ideal per a aquelles persones que pateixen una mala postura. Aquestes cadires permeten adaptar la inclinació a la posició anatòmica. Això permet que els usuaris es relaxin i se sentin còmodes independentment de la seva postura.

Cadires ergonòmiques homologades

Sabies que no totes les cadires giratòries estan homologades com a cadires d’oficina per ser utilitzades durant 8 hores al dia? 

És important saber que per ser homologada com a cadira d’oficina, una cadira ha de complir una sèrie de requisits. Aquests inclouen tenir un mecanisme que permeti regular l’alçada del seient i del respatller, una estructura resistent i un bon encoixinat.

Totes les cadires d’oficina que venem a Maieroffice compleixen aquests requisits.

cadires oficina maieroffice web

Més enllà de la cadira

Més enllà de la cadira, hi ha moltes altres opcions a tenir en compte per mantenir una bona salut postural a l’oficina. Per exemple, un bon hàbit de mantenir descansos, l’ús de tamborets o les taules elevables.

Però d’això en parlarem un altre dia.

😉

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *