Search
Close this search box.

Vitra a la Fira de Mobles d’Oficina Orgatec 2014

A Orgatec, la fira del moble d’oficina, Vitra presenta diverses instal·lacions d’ «estils de treball» per demostrar la forma en què els productes poden configurar cada entorn d’oficina.

Hack – Konstantin Grcic

Hack Konstantin Grcic

Dissenyat per Konstantin Grcic, Hack és un sistema de taules que s’anticipa als requisits de les empreses i els empleats: una solució revolucionària que pot entendre’s com una «acció pirata» a l’entorn d’oficines.

Allstar – Konstantin Grcic

ALLSTAR KonstantinGrcic

La forma d’ Allstar és emblemàtica i atractiva. És com si aquesta cadira existís des de sempre, la qual cosa inspira una sensació de confiança i seguretat. Inclou totes les funcions necessàries en una cadira d’oficina totalment equipada.

Workbays 90 – Ronan & Erwan Bouroullec

workbays

Aquest versàtil sistema estructura i ordena els espais creant una «llar» dins de l’oficina tant per a les persones individuals com per als equips de treball.

Prouvé RAW Office Edition – Jean Prouvé

Prouvé RAW

La marca de moda G-Star RAW ha trobat l’expressió de la seva identitat en els dissenys de Jean Prouvé. En la nova Prouvé RAW Office Edition, els dissenys d’aquesta col·lecció mixta estan disponibles per a altres empreses i col·leccionistes.

ACS – Antonio Citterio

ACS_AntonioCitterio

En desenvolupar la gamma d’armaris ACS, Antonio Citterio buscava crear línies arquitectòniques netes: quan s’utilitzen com a elements independents, per exemple, els armaris tenen una presència escultural a la sala. Els diversos models d’aquest versàtil sistema poden combinar-se lliurement i mantenir un harmoniós aspecte general.

Super Fold Table – Jasper Morrison

Super Fold Table – Jasper Morrison

La Super Fold Table és l’opció ideal per a tots els llocs de reunió, esdeveniments i servei de restaurant en els quals la flexibilitat és la clau i els mobles han de resituar-se amb freqüència en diferents disposicions.

Physix Conference – Alberto Meda

Physix Conference – Alberto Meda

La cadira Physix Conference és una excel·lent elecció per a zones de reunions i conferències en les quals es vulgui donar una imatge de discreta elegància.

Grand Executive – Antonio Citterio

Grand Executive – Antonio Citterio

La butaca Grand Executive combina l’elegància de la butaca Grand Repos, dissenyat per Antonio Citterio per Vitra Home Collection, amb la funcionalitat d’una moderna cadira d’oficina. Tapissat en pell d’alta qualitat, ofereix un confort suprem.

Alcove Plume Contract – Ronan & Erwan Bouroullec

Alcove Plume Contract

En contrast amb els seus contorns emfàticament lineals, ofereixen el suau confort del sofà de casa i transmeten una sensació familiar i acollidora en oficines i espais públics.

Soft Pad and Aluminium Group – Charles & Ray Eames

Soft Pad and Aluminium Group

Les cadires del grup Soft Pad de Charles i Ray Eames estan ara disponibles amb un nou embuatat i fonguis de pell Premium Leather en una àmplia gamma de colors. Els elegants contorns de les cadires Soft Pad destaquen gràcies al subtil contrast de les costures, que suggereixen una qualitat artesanal.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *