Search
Close this search box.

Procés de disseny i muntatge de la nova oficina de Cotecna

Avui volem mostrar-vos el procés que hem seguit en el projecte de disseny i muntatge de la nova oficina de Cotecna, a Sant Joan d’Espí.

Tot comença amb un petit esquetx on es prenen les mides i es parla amb el client per saber què necessita.

Seguidament, amb les mides preses i algunes fotos es comencen a fer els primers dibuixos en planta. Perquè el client vegi més clar què li proposem en temes de disseny i estructura, li representem els elements en dibuixos amb 3D, des de diferents angles.

COTECNA4

 

En aquest projecte vam optar per fer els mobles i el terra amb llosetes tèxtils. Així, vam escollir els colors adequats i vam representar-los en una sèrie de renders o imatges virtuals per poder tenir una visió completa de com quedaria l’espai amb els colors seleccionats.

Un cop feta la distribució de les llosetes es comença el muntatge d’aquestes. S’han de tenir molt clars els passos a seguir des del principi per tal de fer una distribució exacta del material i muntatge del terra.

cotecna5

El següent pas és el muntatge de mobiliari. Un procés laboriós on cal desembalar caixes, muntar, ensamblar, ajustar, cargolar i al final de tot recollir.

cotecna6

Què us sembla el resultat final?

coteca2

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *