Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Vilanova del Vallès

Amb més de 30 anys d’experiència, realitzem projectes a mida personalitzats, oferint els mobles que necessites per a la teva oficina. Treballem de forma propera i personalitzada, tractant cada projecte com si fos nostre, amb professionalitat i serietat.

A Vilanova del Vallès i a la comarca del Vallès Oriental, som una empresa reconeguda pel nostre compromís amb el territori i amb els nostres clients. Des de la realització de projectes petits com el subministrament d’un element (una cadira de direcció, una taula…) fins a la realització de projectes sencers d’interiorisme per a oficines on ens ocupem de tot.

Troba el moble que necessites

Dissenyem d'oficines a Vilanova del Vallès

A Vilanova del Vallès, emprenem projectes d’interiorisme per a empreses de tota mena. Ens encarreguem del disseny d’espais interiors com oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, a més d’adaptar espais exteriors. Treballem amb l’objectiu d’optimitzar els espais de treball perquè siguin funcionalment eficients i estèticament atractius.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.