Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Santa Maria de Martorelles

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, la nostra empresa es dedica a la instal·lació i projecció de mobles d’oficina, realitzant projectes a mida personalitzats amb professionalitat, serietat i un tracte proper, treballant cada projecte com si fos nostre.
A Santa Maria de Martorelles i a la comarca del Vallès Oriental, som una empresa compromesa amb el territori i amb el nostre treball. Ofereixem una gran varietat de serveis, des del subministrament d’un element singular (com una cadira de direcció o una taula), fins a projectes sencers de disseny i muntatge d’oficines, cuidant sempre fins al mínim detall.

Els nostres mobles

Dissenyem oficines i espais de treball a Santa Maria de Martorelles

A Santa Maria de Martorelles, el nostre equip de dissenyadors d’interiors treballa per crear espais de treball adaptats a les necessitats de les empreses d’avui dia. Com a experts en disseny d’oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors, podem crear l’espai de treball perfecte per a la teva empresa.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.