Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a Santa Eulàlia de Ronçana

Amb més de 30 anys d’experiència en la instal·lació i projecció de mobles d’oficina, treballem de forma propera i personalitzada per realitzar projectes a mida que esdevingui la solució perfecta per als teus espais laborals. Amb professionalitat i serietat, tractem cada projecte com si fos nostre.
A Santa Eulàlia de Ronçana i a la comarca de Vallès Oriental, som una empresa dedicada al disseny d’espais per a oficines. Comptem amb una trajectòria de més de 30 anys, i ens sentim profundament arrelats al nostre territori. Realitzem tant projectes petits (subministrament de mobles d’oficina) com grans projectes d’interiorisme, on ens ocupem de cada detall.

El mobiliari que busques

Disseny d'oficines i espais de treball a Santa Eulàlia de Ronçana

A Santa Eulàlia de Ronçana, proporcionem serveis d’interiorisme per a tota mena d’empreses. Estem especialitzats en la creació d’espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors. La nostra empresa es dedica a dissenyar i crear espais de treball que fomenten la productivitat i el benestar dels empleats.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.