Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Sant Pere de Vilamajor

Amb més de 30 anys d’experiència, a la nostra empresa som especialistes en la instal·lació i projectes a mida de mobles d’oficina, treballant cada projecte de forma propera, personalitzada i amb la màxima professionalitat i serietat, com si fos nostre.

A Sant Pere de Vilamajor i a la comarca de Vallès Oriental, som una empresa amb molts anys d’experiència en la realització de projectes d’interiorisme per a oficines. Ens encarreguem de tota mena de projectes, des del subministrament d’un element singular (una cadira de direcció, una taula…) fins a projectes sencers d’interiorisme, on ens ocupem de tots els detalls.

Troba el moble que busques

Disseny d'oficines a Sant Pere de Vilamajor

A Sant Pere de Vilamajor, dissenyem espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors. La nostra gran experiència en el sector de l’interiorisme ens permet garantir la màxima satisfacció en cada projecte que realitzem.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.