Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a Sant Fost de Campsentelles

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, a la nostra empresa no només instal·lem mobles d’oficina, sinó que treballem de forma propera i personalitzada per desenvolupar projectes a mida, tractant cada projecte com si fos nostre, sempre amb la professionalitat i serietat que ens caracteritza. T’oferim exactament els mobles que necessites per a la teva oficina.
A Sant Fost de Campsentelles, som una empresa amb profunda arrelament al territori que porta més de 30 anys treballant. Des del subministrament d’elements individuals (una cadira de direcció, una taula…) fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, ens cuidem de tot, garantint la satisfacció dels nostres clients.

Tenim el mobiliari que necessites

Projectes i disseny d'oficines a Sant Fost de Campsentelles

A Sant Fost de Campsentelles, dissenyem i executem projectes d’interiorisme per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com la creació d’espais exteriors. La nostra missió és crear espais funcionals, estèticament agradables i que fomenten la productivitat.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.