Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a la Roca del Vallès

Amb més de 30 anys d’experiència, oferim una àmplia gamma de mobles d’oficina, realitzant projectes a mida personalitzats amb un tracte proper i personal. La nostra professionalitat i serietat ens permeten treballar cada projecte com si fos propi, garantint sempre la màxima satisfacció del client.
A la Roca del Vallès, som una empresa amb més de 30 anys d’experiència, compromesa amb el territori i amb els nostres clients. Ens dediquem a projectes de tota mena, des dels més petits com el subministrament d’elements singulars (cadira de direcció, taula…) fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, on ens encarreguem de tots els detalls.

Tenim el mobiliari que necessites

Projectes i disseny d'oficines a la Roca del Vallès

A la Roca del Vallès, dissenyem i executem projectes d’interiorisme per a totes les empreses que necessiten crear espais funcionals i atractius. Especialistes en el disseny d’oficines, sales de reunions, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries d’empresa, també ens ocupem de l’adaptació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.