Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Prats de Lluçanès

Amb més de 30 anys d’experiència, som experts en proporcionar-te el mobiliari perfecte per a les teves necessitats d’oficina. Treballem de manera personalitzada per satisfer les necessitats dels nostres clients i oferim solucions adaptades a cada projecte.

A Alpens i a la comarca d’Osona, som una empresa compromesa amb el territori i amb la qualitat dels nostres serveis. Oferim des del subministrament d’elements singulars fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, on ens encarreguem de tots els detalls.

Troba la teva solució a Prats de Lluçanès

Disseny d'oficines a Prats de Lluçanès

A Prats de Lluçanès, dissenyem i portem a terme projectes d’interiorisme per a empreses de tota mena. Estem especialitzats en la creació d’espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.