Search
Close this search box.

Mobles d'oficina a Montornès del Vallès

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, en aquesta pàgina us presentem la nostra dedicació en la instal·lació i projecte de mobles d’oficina, realitzant treballs a mida amb un tracte proper i personalitzat, cosa que reflecteix la nostra professionalitat i serietat. Abordem cada projecte com si fos nostre per tal de proporcionar-te exactament els mobles que necessites per a la teva oficina.
A Montornès del Vallès, som una empresa amb una forta arrel al territori, comptant amb més de 30 anys d’experiència. Ens dediquem a tot tipus de projectes, des de la subministració d’elements senzills com una cadira de direcció o una taula, fins a la realització de projectes integrals d’interiorisme per a oficines, on ens ocupem de tots els detalls.

El mobiliari que busques

Disseny d'oficines i espais de treball a Montornès del Vallès

A Montornès del Vallès, ens dediquem a la creació d’espais d’empresa amb projectes d’interiorisme adaptats a cada client. Som especialistes en interiors d’oficines, sales de reunió, auditoris, sales de conferències, menjadors, cafeteries d’empresa i adequació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.