Mobiliari d'oficina a Montesquiu

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector del mobiliari d’oficina, som capaços de proporcionar-te el millor servei i els productes més adequats per a les teves necessitats. Ens preocupem per treballar de forma personalitzada amb cada client per a garantir la seva satisfacció.
A Montesquiu i a la comarca d’Osona, som una empresa compromesa amb el territori, i ens dediquem a projectes d’interiorisme per a tot tipus d’empreses. Des del subministrament d’un element singular fins a projectes complets de disseny d’oficines, on ens encarreguem de tots els detalls.

Troba el mobiliari ideal per a la teva oficina

Disseny i execució d'oficines a Montesquiu

A Montesquiu, ens especialitzem en la creació d’espais de treball per a empreses de tota mena. Podem dissenyar i portar a terme projectes d’interiorisme per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors per a un millor aprofitament.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.