Search
Close this search box.

Mobles d'oficina Martorelles

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, realitzem projectes d’oficina a mida, treballant cada detall de forma propera i personalitzada amb professionalitat i serietat; el teu espai de treball és també el nostre projecte.
A Martorelles, som una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector, amb la passió pel disseny i la eficiència. Ens encarreguem de tot, des del subministrament d’elements clau com cadires de direcció o taules, fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, garantint sempre el màxim compromís amb el servei al client.

Troba el moble que necessites

Dissenyem d'oficines a Martorelles

A Martorelles, posem al teu abast el nostre equip d’experts en disseny d’interiorisme per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com per a l’adequació d’espais exteriors. Realitzem un treball detallat per a assegurar que els teus espais reflecteixin la personalitat i els valors de la teva empresa.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.