Search
Close this search box.

Mobiliari d'oficina a Manlleu

Amb més de tres dècades d’experiència, tenim la capacitat de proporcionar-te el mobiliari ideal per a satisfer les teves necessitats.Ens agrada treballar cada projecte com a únic en col·laboració amb el client.
Amb més de 30 anys d’experiència a Manlleu i a la comarca d’Osona, som una empresa compromesa amb el territori. Ens dediquem a projectes de tota mena, des dels més petits com el subministrament d’elements singulars (cadira de direcció, taula…) fins a projectes complets d’interiorisme per a oficines, on ens encarreguem de tots els detalls.

Troba el mobiliari que busques

Disseny d'oficines i espais de treball a Manlleu

A Manlleu, ens encarreguem de dissenyar i portar a terme projectes d’interiorisme per a empreses de tota mena. Estem especialitzats en la creació d’espais per a oficines, sales de reunió, aules, auditoris, sales de conferències, menjadors i cafeteries corporatives, així com en l’adequació d’espais exteriors.

Xavier Maier
CEO

Vols més informació?

Si vols saber-ne més o demanar-nos pressupost per al teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres. Truca’ns, envia’ns un correu o omple el formulari.

Responsable: Maieroffice SL Finalitat: enviament de publicacions i ofertes així com correus comercials. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Maieroffice SL. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@maieroffice.cat. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.